Tom Felton onlangs opgenomen in afkickkliniek

Karen Luiken-21 november 2022 om 07:24

Tom Felton is onlangs opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Dat vertelt de 'Harry Potter'-acteur in een gesprek met The Guardian.

De problemen ontstonden tien jaar na ‘Harry Potter’. Tom raakte in een depressie en besloot na een bezoekje van een professionele interventionist om zich op te laten nemen in een afkickkliniek. De interventie was aangevraagd door familie en vrienden. “Ik herinner me een gevoel van verraad”, aldus de acteur. “Het was verschrikkelijk. Ze deden het puur omdat ze van me hielden en wisten dat er iets niet klopte.”

Tom zocht de hulp die hij nodig had en weet inmiddels dat er een ‘bron is waar hij op kan rekenen’. “Ik ging onlangs uit eigen beweging terug naar een kliniek”, vertelt hij. “Als het zo erg wordt als toen, weet ik welke stappen ik kan zetten. Zeggen dat het niet goed met me ging, heeft me goed gedaan.”

Ook dit 'Love Island'-koppel uit elkaar

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:59

Twee van de drie koppels die vorige week in de finale van ‘Love Island’ stonden, zijn al uit elkaar. Na Nycole en Jonna hebben nu ook Garbi en Junar hun relatie verbroken.

Garbi leerde Junar kennen toen haar andere scharrel Kevin naar Casa Amor ging. Ze viel als een blok voor de Nederlander en belandde zelfs met hem op de tweede plek in de finale. Het leek erop dat de twee een rooskleurige toekomst tegemoet gingen, maar niets blijkt nu minder waar. Via Instagram laat Garbi weten dat het over is tussen haar en Junar.

“Lieve allemaal, ik wil jullie even vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar en ik besloten heb om er een punt achter te zetten”, aldus Garbi. “Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is. Maar het voelt gewoon eenzijdig allemaal.”

'Outer Banks'-ster aan het daten met Pete Davidson

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:37

Madelyn Cline heeft na haar breuk met haar ‘Outer Banks’-tegenspeler Chase Stakes een nieuwe liefde gevonden. TMZ meldt dat de actrice aan het daten is met Pete Davidson.

Hoewel het niet helemaal duidelijk is hoe lang Madelyn en Pete elkaar al kennen, melden bronnen wel dat ze officieel een koppeltje vormen. Dat gebeurt slechts een paar weken nadat Pete in augustus zijn relatie met Chase Sui Wonder verbrak na een maandenlange relatie.

De presentator was eerder samen met Ariana Grande, Kim Kardashian en Emily Ratajkowski.

Ontdek meer