Tom Felton onlangs opgenomen in afkickkliniek

Karen Luiken-21 november 2022 om 07:24

Tom Felton is onlangs opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Dat vertelt de 'Harry Potter'-acteur in een gesprek met The Guardian.

De problemen ontstonden tien jaar na ‘Harry Potter’. Tom raakte in een depressie en besloot na een bezoekje van een professionele interventionist om zich op te laten nemen in een afkickkliniek. De interventie was aangevraagd door familie en vrienden. “Ik herinner me een gevoel van verraad”, aldus de acteur. “Het was verschrikkelijk. Ze deden het puur omdat ze van me hielden en wisten dat er iets niet klopte.”

Tom zocht de hulp die hij nodig had en weet inmiddels dat er een ‘bron is waar hij op kan rekenen’. “Ik ging onlangs uit eigen beweging terug naar een kliniek”, vertelt hij. “Als het zo erg wordt als toen, weet ik welke stappen ik kan zetten. Zeggen dat het niet goed met me ging, heeft me goed gedaan.”

Kendrick Lamar's disstrack is nu ook een game

Chelsy Vanlerberghe-17 juli 2024 om 07:29

Kendrick Lamar’s disstrack 'Not Like Us' is nu vereeuwigd in een fan-made videogame waarin je naar hartenlust uilen kunt 'Wop, Wop, Wop, Wop, Woppen'.

Game designer Richie Branson, bekend van Fortnite, lanceerde 'Not Like Us: The Game'. De game wordt in de credits omschreven als "een liefdesbrief aan videogames en hiphop." Het spel is geïnspireerd op de 'Not Like Us'-muziekvideo, vooral de scène waar Kendrick een uilen-piñata kapot slaat. Hier kan je het spel spelen.

In het spel speel je als een K. Dot-lookalike, gewapend met een honkbalknuppel. Je moet een uil slaan die uit vier verschillende richtingen opduikt, vergelijkbaar met Whack-A-Mole. Het spel is makkelijk te beginnen, maar volgens Branson wordt het na level 17 een stuk moeilijker.

Fans hebben het spel ontdekt en proberen zo ver mogelijk te komen in deze Wack-An-Owl game. “Drake wordt hier in gamevorm gesloopt. Het is echt voorbij voor hem. Mijn score was trouwens 21", schreef een fan.

Niet mee met de beef tussen Kendrick en Drake? Hier lees je er meer over.

Adele komt voorlopig niet met nieuwe muziek

Karen Luiken-17 juli 2024 om 06:47

Fans van Adele hoeven op korte termijn geen nieuwe muziek van de zangeres te wachten. De ‘Skyfall’-ster heeft in een interview met het Duitse medium ZDF laten weten dat ze zich de komende tijd op andere dingen gaat focussen.

“Ik heb helemaal geen plannen voor nieuwe muziek”, aldus Adele. De zangeres is in augustus een tijdje in Duitsland voor een reeks concerten en wil daarna een grote pauze nemen. “Ik denk dat ik een tijdje andere creatieve dingen wil doen.”

Het is niet de eerste keer dat Adele haar fans laat wachten op nieuwe muziek. Haar debuutalbum kwam uit in 2008, de opvolger daarvan in 2011 en haar derde studioalbum in 2015. Haar vierde en laatste plaat verscheen in 2021.

Ontdek meer