Tom Felton onlangs opgenomen in afkickkliniek

Karen Luiken-21 november 2022 om 07:24

Tom Felton is onlangs opnieuw opgenomen in een afkickkliniek. Dat vertelt de 'Harry Potter'-acteur in een gesprek met The Guardian.

De problemen ontstonden tien jaar na ‘Harry Potter’. Tom raakte in een depressie en besloot na een bezoekje van een professionele interventionist om zich op te laten nemen in een afkickkliniek. De interventie was aangevraagd door familie en vrienden. “Ik herinner me een gevoel van verraad”, aldus de acteur. “Het was verschrikkelijk. Ze deden het puur omdat ze van me hielden en wisten dat er iets niet klopte.”

Tom zocht de hulp die hij nodig had en weet inmiddels dat er een ‘bron is waar hij op kan rekenen’. “Ik ging onlangs uit eigen beweging terug naar een kliniek”, vertelt hij. “Als het zo erg wordt als toen, weet ik welke stappen ik kan zetten. Zeggen dat het niet goed met me ging, heeft me goed gedaan.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer