Ryan Reynolds bezig met 'Deadpool'-kerstfilm

Karen Luiken-21 november 2022 om 06:51

Ryan Reynolds werkt aan een ‘Deadpool’-kerstfilm. De acteur heeft jaren geleden een script geschreven, maar van een eindresultaat is het helaas (nog) nooit gekomen. Dat vertelt hij in een gesprek met Big Issue.

“Vier jaar geleden schreven Rhett Reese, Paul Wernick en ik een kerstfilm met Deadpool in de hoofdrol”, aldus Ryan. Hij voegt daaraan toe dat het script verloren ging toen Fox werd overgenomen door Disney. “Vervolgens werd de film nooit gemaakt. Maar misschien kunnen we daar ooit nog verandering in brengen.”

Ryan verzekert dat het niet om een musical gaat, maar om een volledige ‘Deadpool’-kerstfilm. “Ooit”, besluit hij.

Ronahi niet blij met mede 'Big Brother'-bewoners

Karen Luiken-21 februari 2024 om 16:30

Ronahi is niet blij met haar medekandidaten in het ‘Big Brother’-huis. Nu blijkt dat veel mensen haar weg willen hebben en naar huis willen stemmen, is ze duidelijk aangeslagen en barst ze in tranen uit. “Ik weet hoe jullie echt over me denken”, zegt ze in onderstaande sneak preview.

Zien: trailer van nieuwe oorlogsfilm 'Civil War'

Karen Luiken-21 februari 2024 om 06:53

Fan van oorlogsfilms? Dan staat er weer een mooi pareltje op je te wachten. Vanaf 17 april is de nieuwe film ‘Civil War’ te zien in de Belgische bioscopen. Dit is de trailer.

‘Civil War’ is een actiefilm over een uitgebroken burgeroorlog in de Verenigde Staten, waarbij het hele land op de rand van instorting staat en in totale chaos verkeert. Tijdens deze heftige situatie wordt een groep moedige journalisten gevolgd bij het vertellen van - waarschijnlijk - het grootste verhaal van hun leven: het onontkoombare einde van de Verenigde Staten zoals we het kennen.

De hoofdrollen worden vertolkt door Wagner Maura en Kirsten Dunst. De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland.

Ontdek meer