Horrortip in de bioscoop: 'Prey for the Devil'

Dieter Blarinckx-20 november 2022 om 13:16

Ben jij zot van horror? Dan hebben wij nog een griezelige filmtip voor jou! De gloednieuwe horrorfilm 'Prey for the Devil' speelt immers nu in de bioscoop.

De film dompelt je onder in de wereld van exorcismescholen; de laatste verdedigingslinie van de mensheid tegen de machten van het eeuwige kwaad.

Zuster Ann is er heilig van overtuigd dat het uitvoeren van exorcisme haar roeping is, ondanks het feit dat historisch gezien alleen priesters - niet zusters - ze mogen uitvoeren. Wanneer een professor haar speciale gave voelt, waardoor ze de eerste non is die het ritueel bestudeert en beheerst, komt haar eigen ziel in gevaar wanneer de demonische krachten die ze bevecht een mysterieuze connectie met haar traumatische verleden onthullen.

Check de trailer hieronder en ga 'm nu kijken in een bioscoop bij jou in de buurt.

Tweede 'Black Panther' vanaf woensdag op Disney+

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:09

Goed nieuws voor de Marvelfans die de langverwachte en tweede 'Black Panther'-film hebben gemist in de bioscoop. Vanaf woensdag staat hij immers ook gewoon op Disney+!

In Marvel Studios' 'Black Panther: Wakanda Forever', vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Check de trailer hieronder en start woensdag met streamen via Disney+:

Donkey-acteur hoopt op vijfde 'Shrek'-film

Karen Luiken-30 januari 2023 om 07:54

Eddie Murphy hoopt net als heel veel fans dat er een vijfde film over ‘Shrek’ komt. De acteur, die zijn stem uitleent voor de hilarische ezel Donkey, heeft in een interview met Etalk laten weten dat hij ongetwijfeld mee zou doen aan een eventueel vervolg.

“Als ze ooit met een nieuwe ‘Shrek’-film komen, zou ik daar absoluut open voor staan”, aldus Eddie. “Ik zou het binnen twee seconden doen. Ik hou van Donkey.”

De onthulling komt een paar weken nadat ‘Puss in the Boots: The Last Wish’, gebaseerd op een ander ‘Shrek’-karakter, in de bios verscheen. Eddie had liever gezien dat die film om Donkey had gedraaid. “Ze hadden een Donkey-film moeten maken. Hij is veel grappiger dan de gelaarsde kat”, aldus Eddie.

Ontdek meer