Winterland in Hasselt is weer open

Dieter Blarinckx-20 november 2022 om 09:38

Kerst staat nu écht voor de deur en wie die kerstsfeer al eens wil opsnuiven, kan vanaf nu terecht in het populaire Winterland op het Dusartplein in Hasselt.

Afgelopen weekend opende inmiddels al de veertiende editie van de populaire Hasseltse kerstmarkt. En zorgde natuurlijk ook meteen voor een massa volk.

Geniet er van tal van winterse activiteiten en attracties. Je kan er al je kerstcadeautjes kopen. En natuurlijk ook proeven van de winterse lekkernijen aan de vele eet- of drinkstandjes. Maar dé eyecatcher van Winterland? Het winterse reuzenrad waarmee je een mooi zicht krijgt op de Limburgse hoofdstad.

Winerland blijft nog open tot 8 januari. Hier check je alle info.

Kom donderdag 29/2 naar Après-Ski XXL in Gent!

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 09:15

Het is bijna tijd om je skipak uit de kast te halen en je dansmoves te laten zien, want Route du Soleil en TAGMAG komen terug met de meest epische après-ski party van het jaar!

Bereid je voor op een nacht vol onvergetelijke feestschijven in de Oude Vismijn, Gent. Met DJ's Omdat Het Kan, Nina Black, Yolotanker, Breaze, Tola OG en Hide n Seek, brengen we jou terug naar de bergen van Andorra of de Franse Alpen.

Dus zet je schrap en maak je klaar voor een apres-ski avontuur dat je niet wilt missen: donderdag 29 februari '24! Info en tickets vind je HIER.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

Ontdek meer