Winterland in Hasselt is weer open

Dieter Blarinckx-20 november 2022 om 09:38

Kerst staat nu écht voor de deur en wie die kerstsfeer al eens wil opsnuiven, kan vanaf nu terecht in het populaire Winterland op het Dusartplein in Hasselt.

Afgelopen weekend opende inmiddels al de veertiende editie van de populaire Hasseltse kerstmarkt. En zorgde natuurlijk ook meteen voor een massa volk.

Geniet er van tal van winterse activiteiten en attracties. Je kan er al je kerstcadeautjes kopen. En natuurlijk ook proeven van de winterse lekkernijen aan de vele eet- of drinkstandjes. Maar dé eyecatcher van Winterland? Het winterse reuzenrad waarmee je een mooi zicht krijgt op de Limburgse hoofdstad.

Winerland blijft nog open tot 8 januari. Hier check je alle info.

Lik een figuur op de buik en raden maar!

Simon Smetryns-23 november 2022 om 15:32

Martijn trok naar TAGMAG x United in Deinze en speelde 'lik een figuur op iemand zijn buik en raad wat het is'.

Zien we jou op 23/12/22 terug in Deinze voor Project X?

Koop nu je tickets voor de finale van Eurosong in Paleis 12

Dieter Blarinckx-23 november 2022 om 13:40

Kijk jij ook al zo uit naar het komende Eurovisiesongfestival in 2023? Wel, dan hebben we leuk nieuws want vanaf nu kan je tickets kopen voor de finale van Eurosong 2023, de Belgische voorronde, in Paleis 12!

Op zaterdag 14 januari zal er live in Paleis 12 op de Heizel in Brussel beslist worden wie ons land mag gaan vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Liverpool. En daar kan jij dus bijzijn!

Een ticket kost zo’n 18 euro en je kan via de website dan kiezen voor een staan- of zitplaats.

Artiesten Ameerah, Chérine, gala dragot, Gustaph, Hunter Falls, Loredana en The Starlings gooien die avond alles in de strijd om voor ons land naar Liverpool te gaan.

Hier kan je meer info & tickets vinden.

Ontdek meer