Harry Styles en Olivia Wilde zetten relatie on hold

Dieter Blarinckx-19 november 2022 om 22:40

Groot nieuws uit Hollywood want veel bronnen beweren dat Harry Styles en Olivia Wilde hun relatie even op pauze zetten. De reden? De té drukke werkschema’s en de afstand tussen de twee.

“Hij toert nog steeds en gaat nu naar het buitenland. Ze concentreert zich op haar kinderen en haar werk in LA..Het is een zeer vriendelijke beslissing. Ze zijn nog steeds erg goede vrienden", klinkt het bij een van de anonieme bronnen.

Tot op heden houden beide partijen nog de lippen stijf op mekaar over een eventuele pauze of zelfs breuk. Al denken de bronnen vrijwel zeker dat deze pauze zal uitmonden in een definitieve break-up tussen de twee.

Stay tuned!

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer