Spaanse stad Malaga gaat opblaaspiemels verbieden

Dieter Blarinckx-19 november 2022 om 08:58

Veel vrijgezellenfeestjes trekken tegenwoordig naar de Spaanse stad Malaga, en daar loopt het dan meestal helemaal uit de hand. En dat is de stad beu. Vooral de vele opblaaspoppen en opblaaspenissen zijn ze meer dan kotsbeu.

De Spaanse stad heeft nu aangekondigd dat ze vanaf volgend jaar serieuze boetes zullen uitkeren voor mensen die rondlopen met erotische attributen en voor naaktheid.

Denk dan vooral aan de vele Borat-badpakjes, de pikante attributen waarmee de feestvierders daarvoor over straat lopen zoals opblaasbare penissen of sekspoppen. Zowel de bewoners als het stadsbestuur zijn het beu.

Wie vanaf januari halfnaakt rondloopt, of verkleed in een peniskostuum, met een sekspop of opblaaspenis, zal eerst nog een waarschuwing van de politie krijgen. Maar wie weigert de nieuwe regels te volgen, zal een boete van 750 euro opgelegd krijgen. Gebeurt dit gedrag in het zicht van minderjarigen, van mensen met een handicap of van een school of speelplein, dan kan de boete oplopen tot 1.500 euro.

Jullie zijn gewaarschuwd!

Hoe tover je een condoom om tot een beflapje?

Maxine Decaluwé-30 maart 2023 om 09:10

Op TikTok tovert een medewerkster van Sense, het Nederlandse centrum voor seksuele gezondheid, een condoom om tot een beflapje. Wat is het en wat moet je ermee?

Dankzij een beflapje zou je de clitoris of anus oraal kunnen bevredigen. Zo verlaag je het risico om een soa op te lopen. "Gebruik het lapje maar één keer en maar aan één kant", adviseert medewerkster van Sense. De video is inmiddels al 1,3 miljoen keer bekeken en maakt TikTokkers warm voor meer.

Het enige wat je nodig hebt, is een condoom met smaak naar keuze en een schaar. Let's try it out!

Corona heeft sekslevens verpest, blijkt uit onderzoek

Karen Luiken-30 maart 2023 om 06:48- Foto:

Photo by Dainis Graveris on Unsplash

De pandemie is slecht geweest voor het seksleven van veel mensen. Uit Brits onderzoek is gebleken dat 18- tot 59-jarigen veel minder vaak onder de lakens duiken dan vóór de coronaperiode.

Resultaten van de studie suggereren dat men tegenwoordig gemiddeld twee keer per maand seks heeft. Pre-corona stond de teller volgens The Mirror nog op drie. Verder blijkt ook dat ruim 19 procent van de vrouwen en bijna 23 procent van de mannen zich zorgen maakt over zijn of haar seksleven.

Kijken we naar de jongste doelgroep, dus 18- tot 24-jarigen, dan was 20 procent van de vrouwen en 17 procent van de mannen ontevreden over hun seksleven. Bij 45- tot 59-jarigen liggen deze percentages een stuk hoger: 28 procent bij de vrouwen en 41,5 procent bij de mannen.

Ook is gebleken dat men tegenwoordig minder vaak een soa-test laat doen. In 2010 deed 39 procent van de mensen met een nieuwe sekspartner dat nog, tegenwoordig komt het gemiddelde percentage niet boven de 16.

Ontdek meer