Disney kondigt releasedatum 'National Treasure'-serie aan

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 13:57

Het is al een tijdje geweten dat Disney werkt aan een serie in het 'National Treasure'-universum. En daar werd nu onlangs ook de Belgische releasedatum van gedropt.

De eerste twee afleveringen van 'National Treasure: Edge of History' zullen vanaf 14 december te streamen zijn via Disney+. Dat werd bekendgemaakt door Disney op het officiële Belgische account van de streamingdienst. Dat deden ze ook met een gloednieuwe poster.

'National Treasure: Edge of History' zal het verhaal vertellen van de jonge en avontuurlijke Jess, een briljante en vindingrijke dromer die aan het avontuur van haar leven begint om de waarheid over het mysterieuze verleden van haar familie te achterhalen en een verloren Pan-Amerikaanse schat te redden.

Check de aankondiging hier en start met streamen vanaf 14 december:

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer