Disney kondigt releasedatum 'National Treasure'-serie aan

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 13:57

Het is al een tijdje geweten dat Disney werkt aan een serie in het 'National Treasure'-universum. En daar werd nu onlangs ook de Belgische releasedatum van gedropt.

De eerste twee afleveringen van 'National Treasure: Edge of History' zullen vanaf 14 december te streamen zijn via Disney+. Dat werd bekendgemaakt door Disney op het officiële Belgische account van de streamingdienst. Dat deden ze ook met een gloednieuwe poster.

'National Treasure: Edge of History' zal het verhaal vertellen van de jonge en avontuurlijke Jess, een briljante en vindingrijke dromer die aan het avontuur van haar leven begint om de waarheid over het mysterieuze verleden van haar familie te achterhalen en een verloren Pan-Amerikaanse schat te redden.

Check de aankondiging hier en start met streamen vanaf 14 december:

Netflix deelt trailer van nieuwe moordserie 'The Perfect Couple'

Karen Luiken-13 juli 2024 om 09:06

Netflix krijgt er over een kleine twee maanden een nieuwe must-see bij. De streamingsdienst lanceert ‘The Perfect Couple’, een mysterieuze moordserie met een cast waar je u tegen zegt. De officiële trailer is deze week verschenen.

Het verhaal gaat over Amelia Sacks die op het punt staat om te trouwen in een van de rijkste families op Nantucket. Haar afkeurende toekomstige schoonmoeder, de beroemde romanschrijfster Greer Garrison Winbury, heeft geen kosten gespaard bij het plannen van wat de belangrijkste bruiloft van het seizoen belooft te worden. Totdat... er een lichaam op het strand wordt gevonden. Terwijl geheimen aan het licht komen, wordt er een onderzoek uitgevoerd waarbij plotseling iedereen een verdachte lijkt.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nicole Kidman, Liev Schreiber, Eve Hewson, Dakota Fanning en Meghann Fahy. De serie is geregisseerd door Susanne Bier.

‘The Perfect Couple’ is vanaf 5 september te zien op Netflix.

Opnames derde seizoen 'Euphoria' starten volgend jaar

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:10

Na maanden van speculaties is er eindelijk een concrete update verschenen over het derde seizoen van ‘Euphoria’. Francesca Orsi van streamingsdienst HBO zegt tegen Variety dat de opnames in januari van start gaan. Alle hoofdrolspelers keren terug.

“Ik ben heel blij dat we in januari kunnen beginnen met de productie van ‘Euphoria’”, zo klinkt het bij Francesca. “We kijken ernaar uit om dit nieuwe seizoen tot leven te brengen voor de fans.”

Met deze informatie krijgen fans eindelijk de bevestiging waar ze al jaren op hopen. Lange tijd was het onzeker of er wel een derde seizoen zou komen omdat de reeks meerdere keren werd uitgesteld. Actrice Chloe Cherry zei een paar weken zelfs geleden nog dat ze nog niks van de makers had gehoord over een eventueel vervolg.

Ontdek meer