Deze ‘Familie’-acteur zet punt achter huwelijk

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 13:44

De Vlaamse acteur Jan Van den Bosch, vooral bekend als Zjef in de populaire VTM-soap ‘Familie’, heeft aangekondigd dat hij een punt zet achter zijn huwelijk met echtgenote Fran.

Na drie jaar eindigt het sprookje tussen Jan en zijn vrouw Fran. Daarover vertelde hij eerder deze week aan het Vlaamse magazine Dag Allemaal:

“Begin dit jaar hebben Fran en ik samen besloten als vrienden verder te gaan en niet meer als getrouwd koppel. En dat gaat in een goede verstandhouding, alles verloopt very smooth. Wij zijn beter als vrienden dan we waren als koppel.”

De twee waren zo’n 18 jaar samen en hebben ook twee kinderen.

“Dan verwacht je niet dat het ineens nog misgaat, maar ja, mensen veranderen en als je merkt dat je in plaats van naar elkaar toe te groeien uit elkaar groeit, dan moet je beslissingen durven te nemen. Dat gevoel leefde bij ons allebei.”

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer