Hanne van K3 is bevallen!

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 12:24

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Hanne Verbruggen, vooral bekend als de roodharige spring-in-het-veld van K3, is mama geworden van zoontje Julien! Dat nieuws maakte Studio 100 zopas bekend.

"Hanne van K3 is afgelopen maandag bevallen van haar eerste kindje: Julien. Aan alle drie een waterval van geluk, een regenboog aan knuffels en 10.000 luchtballonnen van liefde vanwege de hele Studio 100 familie ❤️", klinkt het bij de foto van een zwangere en dansende Hanne.

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd”, zegt Hanne. “Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, klinkt het bij de kersverse mama Verbruggen aan de Vlaamse pers.

K3-collega's Marthe en Julia zijn ook door het dolle heen: “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby.”

Proficiat Hanne!

'Squid Game'-acteur (78) beschuldigd van seksueel wangedrag

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:35

O Yeong-su, de 78-jarige acteur die internationaal bekend werd door ‘Squid Game’, is beschuldigd van seksueel wangedrag. Dat melden verschillende media.

De acteur is aangeklaagd wegens beschuldigingen over een incident uit 2017. Hij zou toen, meldt het persbureau Yonhap, een vrouw ongepast hebben aangeraakt.

De vrouw kwam er in december al mee naar buiten, maar O Yeong-su ontkende de beschuldigingen en de zaak werd in april afgesloten. De acteur beweert dat hij alleen haar hand heeft vastgehouden terwijl hij haar de weg wees.

Het openbaar ministerie heeft de zaak inmiddels op verzoek van het slachtoffer heropend.

Zayn Malik heeft nieuw nummer uitgebracht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:27

Hij heeft lang op zich laten wachten, maar Zayn Malik heeft zijn fans eindelijk getrakteerd op een nieuw nummer. De zanger heeft een cover van ‘Angel’ uitgebracht, een nummer dat oorspronkelijk afkomstig is van Jimi Hendrix.

Zayn heeft het liedje gelanceerd als eerbetoon aan Jimi. Hij overleed in 1970 op 27-jarige leeftijd en zou afgelopen weekend 80 jaar zijn geworden. Het nummer ‘Angel’ verscheen na zijn dood.

De familie van Jimi heeft Zayn toestemming gegeven om een cover van het liedje te maken. “We hopen dat deze versie van een Hendrix-klassieker een nieuwe generatie zal laten zien hoe geniaal Jimi was”, zo klinkt het in een gesprek met Billboard.

Ontdek meer