Hanne van K3 is bevallen!

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 12:24

Leuk babynieuws uit de Vlaamse showbizz want Hanne Verbruggen, vooral bekend als de roodharige spring-in-het-veld van K3, is mama geworden van zoontje Julien! Dat nieuws maakte Studio 100 zopas bekend.

"Hanne van K3 is afgelopen maandag bevallen van haar eerste kindje: Julien. Aan alle drie een waterval van geluk, een regenboog aan knuffels en 10.000 luchtballonnen van liefde vanwege de hele Studio 100 familie ❤️", klinkt het bij de foto van een zwangere en dansende Hanne.

“Zeven jaar geleden kwam mijn grootste droom uit toen ik een K3’tje werd”, zegt Hanne. “Maar de komst van Julien heeft dit zonder twijfel overtroffen. Het is een onbeschrijfelijk gelukzalig gevoel om mama te worden”, klinkt het bij de kersverse mama Verbruggen aan de Vlaamse pers.

K3-collega's Marthe en Julia zijn ook door het dolle heen: “Ik ben zo blij voor hen dat ze eindelijk samen kunnen genieten van hun zoontje en ga heel graag langs wanneer ze er klaar voor zijn, zodat ik hem ook in mijn armen kan sluiten. Het is tenslotte ook voor ons een speciale baby.”

Proficiat Hanne!

'Love Island'-sterren Gianni en Eilish verbreken relatie

Karen Luiken-28 september 2023 om 05:52

‘Love Island’-sterren Gianni en Eilish hebben een punt achter hun relatie gezet. De Vlaamse en Nederlandse waren twee jaar samen.

Het koppel maakt het nieuws bekend via Instagram. “Soms is liefde houden van en ook los laten, en dit is wat wij gaan doen”, aldus Eilish. “Wij houden nog steeds heel erg veel van elkaar en gaan daarom als goede vrienden uit elkaar.”

Eilish schrijft dat het voor beiden een grote klap is, eentje die ze allebei op hun eigen tempo moeten verwerken. “Wij willen dit persoonlijk met jullie delen voordat er roddels de ronde in zouden gaan.”

De twee leerden elkaar in 2020 geleden kennen tijdens ‘Love Island’. Ze waren van dat seizoen het langst samen.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Ontdek meer