Louis Tomlinson geeft update na ongeluk

Karen Luiken-18 november 2022 om 10:17

Het gaat gelukkig al een stuk beter met Louis Tomlinson. De zanger, die zijn arm brak bij een ongelukkige val, laat via Twitter weten dat hij geopereerd is.

De val gebeurde na een show in New York. Louis brak zijn arm en moest daarom noodgedwongen verschillende activiteiten schrappen die gepland stonden ter promotie van zijn onlangs uitgebrachte soloalbum ‘Faith In The Future’. “De show in New York was ongelooflijk, maar helaas ben ik er op de terugweg in geslaagd om te vallen en mijn rechterarm te breken", schreef hij toen.

Inmiddels is de zanger onder het mes geweest en dat heeft geholpen. “De operatie is goed gegaan, dus ik hoop dat ik snel aan de betere hand zal zijn.”

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer