Ook de familie Vermeire krijgt eigen docureeks: 'De Vermeires'

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 08:48- Foto:

Instagram VTM.be

De familie Vermeire gaat de Planckaerts, de Pfaffs en de Verhulstjes achterna. De Vlaamse zender VTM heeft namelijk aangekondigd dat de opnames van ‘De Vermeires’ volop aan de gang zijn.

Deze nieuwe docureeks zoomt in op het leven van Jacques, Julie, Maxime, Laurins en labradoodle Sunny en volgt de bekende familie tijdens unieke gebeurtenissen en herkenbare alledaagse gezinssituaties.

“Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv. Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie”, klinkt het bij Julie en Maxime aan de Vlaamse pers.

Pater Familias Jacques doet het vooral om samen een project met zijn kinderen te hebben: “Ik doe dit voor mijn kinderen”, klinkt het bij hem.

‘De Vermeires’ zal in het voorjaar van 2023 te zien zijn bij VTM.

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer