Ook de familie Vermeire krijgt eigen docureeks: 'De Vermeires'

Dieter Blarinckx-18 november 2022 om 08:48- Foto:

Instagram VTM.be

De familie Vermeire gaat de Planckaerts, de Pfaffs en de Verhulstjes achterna. De Vlaamse zender VTM heeft namelijk aangekondigd dat de opnames van ‘De Vermeires’ volop aan de gang zijn.

Deze nieuwe docureeks zoomt in op het leven van Jacques, Julie, Maxime, Laurins en labradoodle Sunny en volgt de bekende familie tijdens unieke gebeurtenissen en herkenbare alledaagse gezinssituaties.

“Het zal leuk zijn om ook eens een dagelijkse kant van onszelf te tonen, wat ons bezighoudt naast wat mensen al van ons kennen van op tv. Ik denk dat ik zelfs nieuwe dingen kan ontdekken met de familie”, klinkt het bij Julie en Maxime aan de Vlaamse pers.

Pater Familias Jacques doet het vooral om samen een project met zijn kinderen te hebben: “Ik doe dit voor mijn kinderen”, klinkt het bij hem.

‘De Vermeires’ zal in het voorjaar van 2023 te zien zijn bij VTM.

TAGMAG

Jolien in tranen door sfeer na 'Big Brother'-nominaties

Karen Luiken-25 maart 2023 om 17:03

Jolien heeft een zware tijd in ‘Big Brother’. Ze heeft op Lindsey gestemd en de sfeer in het huis lijkt daardoor omgeslagen. “Ik kan niet tegen zo’n gedrag. Ik ben ook niet perfect, ik ben ook niet perfect geweest, ik heb ook dingen gedaan of gezegd. Maar we blijven mensen. Doe gewoon normaal tegen elkaar”, zegt ze in onderstaande preview.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Ontdek meer