LEGO dropt nieuwe immense set: de Eiffeltoren

Dieter Blarinckx-17 november 2022 om 22:16

Goed nieuws voor de fans van LEGO en hun Icons-reeks, want ze droppen binnenkort een nu al felbegeerde en gigantische nieuwe set: de Eiffeltoren.

Deze LEGO Icons 10307 Eiffel Tower is zo’n 149 centimeter hoog en 57 centimeter breed. Daarmee is het sowieso de hoogste set die het merk ooit heeft uitgebracht. De set bevat ook zo’n 10.000 stukjes, dus je zal er heus wel even mee bezig zijn!

Naast de toren zelf bouw je ook het parkje dat zich eronder bevindt, inclusief de klassieke straatlantaarns, bomen, bankjes en een plek om tickets te kopen.

“We wilden de ultieme LEGO-versie vinden van het technische en architectonische meesterwerk dat de Eiffeltoren is. We hebben de structurele principes van de oorspronkelijke toren zo dicht mogelijk gevolgd als de LEGO-steentjes toelieten,” klinkt het bij LEGO.

Maar natuurlijk hoort bij deze set ook een stevig prijskaartje. Zo zal deze nieuwe set zo’n 629,99 euro kosten.

De nieuwe set is vanaf 25 november verkrijgbaar in de webshop van LEGO en in de LEGO Stores. Check hieronder alvast een video:

Tweede seizoen 'And Just Like That' heeft een trailer

Karen Luiken-02 juni 2023 om 12:04

Precies 21 dagen, oftewel: drie weken. Dat is hoe lang je nog moet wachten op het tweede seizoen van ‘And Just Like That’. Wat je daarvan mag verwachten? Een gloednieuwe trailer geeft een aantal details vrij.

De liefdesverhalen van de hoofdpersonages Carrie, Charlotte en Miranda gaan verder waar ze gebleven waren. Carrie dealt nog steeds met het grote verlies van Mr. Big, maar krijgt met de comeback van een oude liefde (Aidan komt terug!) eindelijk een fijn lichtpuntje. Miranda zet haar relatie met Che voort en Charlotte blijft de hilarische vrouw die ze al was.

Naast Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis en John Corbett weten we inmiddels ook dat Kim Cattrall in het nieuwe seizoen te zien zal zijn. Hoewel zij altijd heeft gezegd geen deel uit te willen maken van het ‘Sex And The City’-vervolg, blijkt nu toch dat ze een klein rolletje heeft in de laatste aflevering van het seizoen.

‘And Just Like That 2’ verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max. De eerste twee afleveringen komen er tegelijk op, de overige negen afleveringen laten langer op zich wachten. De streamingdienst zet iedere donderdag een nieuwe episode online.

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Ontdek meer