LEGO dropt nieuwe immense set: de Eiffeltoren

Dieter Blarinckx-17 november 2022 om 22:16

Goed nieuws voor de fans van LEGO en hun Icons-reeks, want ze droppen binnenkort een nu al felbegeerde en gigantische nieuwe set: de Eiffeltoren.

Deze LEGO Icons 10307 Eiffel Tower is zo’n 149 centimeter hoog en 57 centimeter breed. Daarmee is het sowieso de hoogste set die het merk ooit heeft uitgebracht. De set bevat ook zo’n 10.000 stukjes, dus je zal er heus wel even mee bezig zijn!

Naast de toren zelf bouw je ook het parkje dat zich eronder bevindt, inclusief de klassieke straatlantaarns, bomen, bankjes en een plek om tickets te kopen.

“We wilden de ultieme LEGO-versie vinden van het technische en architectonische meesterwerk dat de Eiffeltoren is. We hebben de structurele principes van de oorspronkelijke toren zo dicht mogelijk gevolgd als de LEGO-steentjes toelieten,” klinkt het bij LEGO.

Maar natuurlijk hoort bij deze set ook een stevig prijskaartje. Zo zal deze nieuwe set zo’n 629,99 euro kosten.

De nieuwe set is vanaf 25 november verkrijgbaar in de webshop van LEGO en in de LEGO Stores. Check hieronder alvast een video:

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer