Zien: eerste teaser van 'Elemental' online

Dieter Blarinckx-17 november 2022 om 22:08

Deze zomer droppen Disney & Pixar de gloednieuwe animatiefilm 'Elemental' in de zalen. En hoewel het nog stil was rond deze titel, werd zopas uit het niets de eerste teaser trailer gedropt online!

"Maak kennis met Ember 🔥 en Wade 💧. Welkom in Element City", klinkt het in de caption bij de trailer.

De film speelt zich af in een fantasiewereld waarin bewoners van vuur, water, aarde en lucht samenleven in bruisende harmonie. Het verhaal focust op twee karakters: Ember, een "stoere, gevatte en vurige jonge vrouw" en Wade, een "leuke, go-with-the-flow guy". Volgens Pixar zullen de twee elkaar ontmoeten en elkaars overtuigingen uitdagen.

'Elemental' zal volgende zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de eerste teaser:

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer