Bevestigd: tweede seizoen van '2DEZIT'

Karen Luiken-17 november 2022 om 15:42

Dat ‘2DEZIT’ een groot succes blijkt, is misschien nog zacht uitgedrukt. De serie staat sinds de release in september wekelijks op de eerste plek van best bekeken reeksen op Streamz. Heel verrassend is het dan ook niet dat er nu een tweede seizoen wordt aangekondigd.

In ‘2DEZIT’ worden Lotte en haar high school sweetheart Lucas gevolgd terwijl ze verhuizen naar een chaotische studentenkot. Hun kotgenoten, openminded, de cassante Niko, de wat naïeve en onzekere Cem en directe Amy nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Met als gevolg dat Lotte en Lucas botsen op allerlei andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

"We zijn erg blij dat '2DEZIT' zo gesmaakt werd door de kijker”, zeggen producenten Rutger Beckers en Kris Gaens van Sputnik Media. “Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is. Dat de reeks een vervolg krijgt, is dan ook een mooie erkenning voor het hele Sputnik-team, van scenaristen tot cast en crew die er met hart en ziel aan gewerkt hebben."

EOTB-ster Lena gaat voor bil- en borstverkleining

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:34

Geen bil- en borstvergroting zoals ze in het verleden vaker heeft gedaan, maar een verkleining. Lena uit ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is onder het mes geweest.

Lena heeft sinds haar deelname aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ meerdere keren aan zichzelf laten sleutelen. Ze liet niet alleen haar borsten vergroten, ook haar billen werden een paar maatjes groter dankzij een Brazilian Butt Lift. Of ze daar blij mee was? Niet helemaal. Op Instagram schrijft ze nu dat ze haar achterwerk te groot vond en dat ze daarvoor onder het mes is gegaan. Ze heeft zowel haar borsten als billen laten verkleinen.

“Ik heb hier lang over nagedacht en dit was de juiste stap om te nemen aangezien ik zo slecht in mijn vel zat”, aldus Lena. “Eerlijk is eerlijk, die grote billen zagen er gewoon niet uit en met tijd zou dat alleen erger worden. Helaas had ik niet voor die grote billen gekozen, maar dat is een verhaal voor een andere keer.”

Tweede seizoen 'House of the Dragon' vanaf nu te zien

Karen Luiken-17 juni 2024 om 12:30

Hoewel de maandag voor veel mensen niet de meest favoriete dag van de week is, zal dat vandaag anders zijn. Deze maandag is namelijk de dag waarop het langverwachte tweede seizoen van ‘House of the Dragon’ online is gezet!

‘House of the Dragon’ is een spin-off van de populaire serie ‘Game of Thrones’ en speelt zich tweehonderd jaar voor de gebeurtenissen uit zijn voorganger af. House Targaryen staat hierin centraal.

In het tweede seizoen gaat het verhaal verder waar het eerste gebleven was. De Blacks, onder leiding van Rhaenyra, en de Greens, met Alicent Hightower en haar zoon Aegon II aan het hoofd, zijn nog steeds in oorlog en het lijkt erop dat beide partijen uit zijn op wraak.

Naast een aantal bekende acteurs maakt het tweede seizoen ook ruimte vrij voor nieuwe gezichten. Eerder werd al aangekondigd dat Abubakar Salim de rol van Alyn van Hull gaat spelen, Gayle Rankin die van Alys Rivers, Freddie Fox die van Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale die van Ser Simon Strong en Tom Taylor die van Lord Cregan Stark. Verder maken ook Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Brew, Tom Bennett en Vincent Regan hun opwachting.

Het tweede seizoen bestaat uit acht afleveringen en is vanaf vandaag te zien op HBO Max en Streamz.

Ontdek meer