Bevestigd: tweede seizoen van '2DEZIT'

Karen Luiken-17 november 2022 om 15:42

Dat ‘2DEZIT’ een groot succes blijkt, is misschien nog zacht uitgedrukt. De serie staat sinds de release in september wekelijks op de eerste plek van best bekeken reeksen op Streamz. Heel verrassend is het dan ook niet dat er nu een tweede seizoen wordt aangekondigd.

In ‘2DEZIT’ worden Lotte en haar high school sweetheart Lucas gevolgd terwijl ze verhuizen naar een chaotische studentenkot. Hun kotgenoten, openminded, de cassante Niko, de wat naïeve en onzekere Cem en directe Amy nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Met als gevolg dat Lotte en Lucas botsen op allerlei andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

"We zijn erg blij dat '2DEZIT' zo gesmaakt werd door de kijker”, zeggen producenten Rutger Beckers en Kris Gaens van Sputnik Media. “Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is. Dat de reeks een vervolg krijgt, is dan ook een mooie erkenning voor het hele Sputnik-team, van scenaristen tot cast en crew die er met hart en ziel aan gewerkt hebben."

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Harry Styles bereikt grote mijlpaal met 'As It Was'

Karen Luiken-26 september 2023 om 08:56- Foto:

Reuters

Harry Styles heeft een grote mijlpaal bereikt met ‘As It Was’. Het nummer staat maar liefst 77 weken op rij in de hitlijst Ultratop. Geen enkele andere artiest kreeg dat eerder voor elkaar.

‘As It Was’ kwam in april 2022 op de eerste plek in de hitlijst te staan. Daar bleef het nummer veertien weken lang, daarna zakte het langzaam maar zeker naar onderen. Veel liedjes verdwijnen op een gegeven moment uit de Ultratop, maar dat gebeurde niet met de song van Harry Styles. Die staat er na 77 weken nog steeds in.

De Britse artiest stoot met zijn mijlpaal The Weeknd van zijn troon. Die stond met zijn liedje ‘Blinding Lights’ 76 weken in de Ultratop. Daarna volgen The Black Eyed Peas met ‘I Gotta Feeling’ (66 weken) en Ed Sheeran met ‘Shape Of You’ (64 weken).

Ontdek meer