Bevestigd: tweede seizoen van '2DEZIT'

Karen Luiken-17 november 2022 om 15:42

Dat ‘2DEZIT’ een groot succes blijkt, is misschien nog zacht uitgedrukt. De serie staat sinds de release in september wekelijks op de eerste plek van best bekeken reeksen op Streamz. Heel verrassend is het dan ook niet dat er nu een tweede seizoen wordt aangekondigd.

In ‘2DEZIT’ worden Lotte en haar high school sweetheart Lucas gevolgd terwijl ze verhuizen naar een chaotische studentenkot. Hun kotgenoten, openminded, de cassante Niko, de wat naïeve en onzekere Cem en directe Amy nemen Lotte mee op wilde avonden en openen de deuren naar andere werelden. Met als gevolg dat Lotte en Lucas botsen op allerlei andere opvattingen over de wereld, over vrijheid en zelfstandigheid.

"We zijn erg blij dat '2DEZIT' zo gesmaakt werd door de kijker”, zeggen producenten Rutger Beckers en Kris Gaens van Sputnik Media. “Het bewijst opnieuw hoe belangrijk en waardevol kwalitatieve fictie van eigen bodem is. Dat de reeks een vervolg krijgt, is dan ook een mooie erkenning voor het hele Sputnik-team, van scenaristen tot cast en crew die er met hart en ziel aan gewerkt hebben."

Mysterieuze dochter van Vanessa maakt haar intrede in 'Familie'

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:39

De cast van ‘Familie’ krijgt er een nieuw lid bij. Cyra Gwynth kruipt vanaf vandaag in de huid van Yoko, de mysterieuze dochter van Vanessa.

Wie is het geheime kind van Vanessa? Die vraag hebben kijkers zich in de afgelopen dagen meerdere keren gesteld. Vanavond krijgen ze eindelijk antwoord. Vanessa’s partner Mathias komt namelijk oog in oog te staan met Yoko, het meisje dat de dochter van Vanessa blijkt te zijn. Ze werd 26 jaar geleden afgestaan voor adoptie en is sindsdien in verschillende pleeggezinnen terechtgekomen. Toen ze elf was, belandde ze in een instelling.

“Doordat Yoko al van jongs af aan vooral op zichzelf is aangewezen, staat ze op haar eigen benen”, licht actrice Cyra Gwynth een tipje van de sluier. “Ze is assertief, gedraagt zich stoer en komt op voor zichzelf. Door de vele tegenslagen in haar leven hecht ze zich niet makkelijk, gedraagt ze zich soms provocerend en kan ze grof uit de hoek komen. Maar achter dat masker gaat ook breekbaarheid schuil. Wie moeite doet om door haar muur te breken, krijgt een andere Yoko te zien.”

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer