Ansel Elgort weer vrijgezel

Karen Luiken-17 november 2022 om 07:37

Ansel Elgort heeft niet langer een relatie. Violetta Komyshan, de dame waar hij jarenlang mee ging, heeft tegenover E! News bevestigd dat ze vrijgezel is.

De 28-jarige Ansel en 26-jarige Violetta hadden zo’n tien jaar een knipperlichtrelatie met elkaar. Een jaar geleden verschenen ze voor het laatst als koppel op de rode lopper voor de film ‘West Side Story’.

Violetta zegt tegen E! News dat ze ‘het leuk vindt’ om single te zijn. “Concentreer je op je werk en passies”, is haar advies aan andere alleenstaande vrouwen. “Ik ben 26, dus dit is de beste leeftijd om door te gaan en je op jezelf te concentreren.”

'Selling Sunset'-ster Heather Rae moeder geworden

Karen Luiken-04 februari 2023 om 09:53

Het leven van ‘Selling Sunset’-ster Heather Rae zal vanaf nu nooit meer hetzelfde zijn. De realityster is voor het eerst moeder geworden, zo laat ze weten met een foto op Instagram.

Heather en haar man Tarek El Moussa verwelkomden hun kindje, een zoon, op 31 januari. “Onze kleine jongen is geboren”, schrijft Tarek. “Moeder en baby zijn gelukkig, gezond en moe. We zijn zo blij.”

Het was voor Heather niet gemakkelijk om zwanger te worden. De twee begonnen aan een IVF-traject en bleken al snel aan de start van dat traject in verwachting te zijn.

Het is nog niet bekend welke naam de kleine spruit heeft gekregen.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Ontdek meer