Ansel Elgort weer vrijgezel

Karen Luiken-17 november 2022 om 07:37

Ansel Elgort heeft niet langer een relatie. Violetta Komyshan, de dame waar hij jarenlang mee ging, heeft tegenover E! News bevestigd dat ze vrijgezel is.

De 28-jarige Ansel en 26-jarige Violetta hadden zo’n tien jaar een knipperlichtrelatie met elkaar. Een jaar geleden verschenen ze voor het laatst als koppel op de rode lopper voor de film ‘West Side Story’.

Violetta zegt tegen E! News dat ze ‘het leuk vindt’ om single te zijn. “Concentreer je op je werk en passies”, is haar advies aan andere alleenstaande vrouwen. “Ik ben 26, dus dit is de beste leeftijd om door te gaan en je op jezelf te concentreren.”

Dit is waarom Sabrina Carpenter liever niet over haar relaties praat

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 09:49

Sabrina Carpenter heeft niet echt zin om over haar relaties te praten. In een interview met W Magazine legt de 25-jarige popster uit waarom ze liever niks deelt over haar liefdesleven, behalve dan in haar muziek.

“Ik snap dat mensen nieuwsgierig zijn", zegt ze. “Maar luister gewoon naar mijn album en beslis zelf waar de nummers over gaan.”

In augustus bevestigde meerdere Amerikaanse media dat Carpenter een knipperlichtrelatie heeft met 'Saltburn'-ster Barry Keoghan, die ook de hoofdrol speelde in haar videoclip voor 'Please, Please, Please'. De geruchten begonnen na een etentje in LA in december 2023, twee maanden na hun eerste ontmoeting op Paris Fashion Week. In februari werden ze samen gespot op een Grammy-afterparty en kort daarna zoenend bij een hotel. In augustus gingen er geruchten dat het over was tussen de twee, maar Barry ontkrachtte dat door haar nieuwe album op zijn story te delen.

"Dating is wat het is. Als je iemand ontmoet die echt is en alles heeft, dan ga je ervoor," vertelt de popster in het interview. "Ik schrijf nummers over wat ik voel, dus ik snap wel dat mensen willen weten waar die over gaan. Dat hoort erbij."

Justin Bieber werkt aan nieuwe muziek

Karen Luiken-06 september 2024 om 07:58

Justin Bieber heeft het er maar druk mee. De zanger, die onlangs zijn eerste kindje met Hailey Bieber verwelkomde, werkt tussen het kersverse vaderschap door aan nieuwe muziek. Dat vertelt singer-songwriter Mk.gee, met wie The Biebs samenwerkt.

Justin heeft Mk.gee gevraagd voor een aantal schrijf- en opnamesessies. “Hij is op zoek”, zegt de singer-songwriter over het muzikale proces van Bieber. “Alles wat uit zijn mond komt is popmuziek. Je kunt daar heel veel leuke dingen mee doen, gewoon omdat het ergens voor staat.”

Fans zullen met smart staan te wachten op nieuwe muziek van Justin. Het is immers alweer drie jaar geleden dat hij zijn laatste album ‘Justice’ uitbracht. Hij ging daarmee ook op wereldtournee, maar moest die vroegtijdig afkappen omdat hij in juni 2022 de diagnose Ramsay-Hunt-syndroom kreeg, waardoor zijn gezicht tijdelijk gedeeltelijk verlamd raakte.

Ontdek meer