Laura Tesoro presenteert nieuwe talentenshow

Karen Luiken-17 november 2022 om 07:28

Wie heeft de stem, de looks én de moves van zijn favoriete en wereldberoemde muziekicoon? Die vraag staat centraal in het nieuwe VTM-programma ‘Starstruck’. De presentatie is in handen van Laura Tesoro.

In ‘Starstruck’ transformeren fans van bijvoorbeeld Harry Styles, Justin Bieber of Beyonce in hun favoriete popidool. Ze gaan het podium op en zingen het favoriete liedje van hun favoriete artiest.

Iedere aflevering worden er vier wereldberoemde artiesten neergezet door telkens drie kandidaten. Degenen die hun lievelingsicoon het beste na kunnen doen, zowel qua looks als de typische gedragingen van een artiest, gaan door naar de finaleweek.

“Starstruck wordt een geweldige show met alles erop en eraan”, zegt Laura Tesoro. “Het gaat over passie voor muziek, dus ik ga me daar heel erg thuis voelen. Het wordt ook de eerste, grote shiny floor show die ik alleen mag presenteren. Dat ik dat vertrouwen krijg, is onbeschrijfelijk. Ik heb er waanzinnig veel zin in!”

De opnames zijn momenteel in volle gang. Wanneer het programma bij VTM te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

Michelangelo en Chiara maken comeback in 'Big Brother'-huis

Karen Luiken-29 maart 2023 om 15:43

Het is finaleweek in ‘Big Brother’. Om dit te vieren nodigt de huismeester ex-bewoners terug uit in het huis. Na onder anderen Rob, Charyon, Chelsea, Ilse en Jacqueline is het nu de beurt aan Chiara en Michelangelo. Zij komen langs om voor de bewoners een lekker ontbijtje te maken. Sneak preview!

Disney+ deelt nieuwe posters van 'Peter Pan & Wendy'

Karen Luiken-29 maart 2023 om 13:33

Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld van de langverwachte film ‘Peter Pan & Wendy’. Het gaat om personageposters waarop de karakters uit de live action-remake, die op 28 april verschijnt, zijn te zien.

‘Peter Pan & Wendy’ gaat over Wendy Darling, een jong meisje dat bang is om haar ouderlijk huis achter te laten, die Peter Pan ontmoet, een jongen die weigert volwassen te worden. Samen met haar broers en een kleine fee genaamd Tinker Bell, reist ze met Peter mee naar de magische wereld van Never Land. Daar ontmoet ze een kwaadaardige piratenkapitein, Captain Hook, en begint ze aan een spannend maar tegelijkertijd gevaarlijk avontuur dat haar leven voorgoed zal veranderen.

De rollen worden gespeeld door Jude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk en Jim Gaffigan.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15

Ontdek meer