Disneyland Paris dropt magische kerstplaylist op YouTube

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 15:27

Ben jij al helemaal in de kerstsfeer? Of heb je nog een duwtje nodig? Dan heeft Disneyland Paris misschien wel dé oplossing voor jou: een playlist met iconische en magische kerstmuziek!

"Het is nooit te vroeg om in de kerststemming te komen 🎄! Luister snel naar onze afspeellijst met meer dan 8 uur aan kerstmuziek 🎶 (Ja, dat klopt, 8 hele uren!)", klinkt het op de sociale media van Disneyland Paris.

De playlist-video is gevuld met iconische kerstmuziek uit de Disneyparken, afgewisseld met échte kerstklassiekers.

Een magische playlist voor je dag nodig? Hier kan je 'm vinden!

Enjoy!

Sneak preview: 'De Mol'-kandidaten worden opgeschrikt

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:10

Het is weer zondag en dat betekent natuurlijk maar één ding: vanavond staat er weer een nieuwe aflevering van ‘De Mol’ op het programma. Wat je daarvan mag verwachten? Afzien, heel veel afzien. De kandidaten worden met grof geschut gewekt in Arizona. “Welkom in de hel!”

Dit is de winnaar van 'The greatest dancer'

Karen Luiken-26 maart 2023 om 08:05

En de titel van ‘The greatest dancer van Vlaanderen’ gaat naar... Yoshadiinho, beter bekend als Yoshi. Het 21-jarig uit Antwerpen afkomstige teamlid van Niels is tijdens de finale als grote winnaar uit de bus gekomen.

Wekenlang werd er op televisie gezocht naar het grootste danstalent van Vlaanderen. Jong, oud, hiphop, popping, ballet en ballroom. Alles kwam voorbij. Nadat heel wat acts het publiek hadden overtuigd om de spiegel voor hen te openen, kregen de drie coaches Niels Destadsbader, Laurien Decibel en Annabelle Lopez Ochoa - de moeilijke taak om elk slechts drie acts mee te nemen naar de shows. De negen overgebleven kandidaten gaven de afgelopen weken het beste van zichzelf en verbluften met spectaculaire optredens, heerlijke choreo's en bijzondere concepten.

In de finale-aflevering bleven er vijf acts over, waarvan Yoshadiinho de beste bleek. "Het is iets waar ik al lang van droomde en dat is nu gewoon uitgekomen”, aldus de grote winnaar. “Het maakt me emotioneel. Ik heb zo hard gewerkt om te zijn wie ik wil zijn en om te kunnen wat ik moet kunnen. En nu ben ik hier! Ik ga reizen om mijn dromen ook waar te maken op andere plekken: dansen overal ter wereld."

Ontdek meer