Serie 'The Santa Clauses' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 15:21

Goed nieuws voor de fans van de originele 'The Santa Clause'-films, want de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe serie staan nu op Disney+!

De Amerikaanse acteur Tim Allen is terug als de enige echte Santa Claus, maar Kerstmis lijkt wat van zijn magie te missen. Steeds minder mensen geloven in de Kerstman en na jarenlang trouwe dienst begint ook Scott Calvin zijn magie te verliezen. Als een van de elfen oppert dat het misschien tijd wordt om met pensioen te gaan en zijn kinderen toch wel erg benieuwd blijken naar de echte wereld, wordt Scott met zijn neus op de feiten gedrukt. Hij besluit om op zoek te gaan naar een waardige vervanger, maar dat is precies toch wat moeilijker dan gedacht!

De eerste twee afleveringen van deze hartverwarmende serie staan nu op de populaire streamingdienst van Disney.

Check hieronder alvast een trailer en stream 'The Santa Clauses' nu via Disney+.

Netflix-hit 'Wednesday' breekt record

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:26

De nieuwe serie ‘Wednesday’ staat pas een week op Netflix, maar heeft nu al een record verbroken. Deadline meldt dat abonnees in de afgelopen zeven dagen maar liefst 341 miljoen uur naar de show keken. En dat kwam nooit eerder voor bij een Engelstalige Netflix-serie.

‘Wednesday’ gaat over de schooljaren van de 16-jarige Wednesday Addams aan de Nevermore Academy. In het eerste seizoen volgen we haar terwijl ze haar opkomende paranormale gave onder de knie probeert te krijgen. Daarnaast probeert ze een gruwelijke seriemoordenaar tegen te houden die haar stad terroriseert en is ze bezig met het oplossen van een moordmysterie waarbij haar ouders 25 jaar geleden betrokken waren. En dat alles terwijl ze ook nog haar nieuwe en ingewikkelde relaties op Nevermore moet onderhouden.

Het record dat ‘Wednesday’ nu te pakken heeft stond voorheen op naam van het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Daar werd in de eerste week sinds de release 335 miljoen uur naar gekeken. ‘Squid Game’ staat met 571 kijkuren nog steeds bovenaan de lijst van alle (dus ook niet-Engelstalige) Netflix-titels.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer