Serie 'The Santa Clauses' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 15:21

Goed nieuws voor de fans van de originele 'The Santa Clause'-films, want de eerste twee afleveringen van de gloednieuwe serie staan nu op Disney+!

De Amerikaanse acteur Tim Allen is terug als de enige echte Santa Claus, maar Kerstmis lijkt wat van zijn magie te missen. Steeds minder mensen geloven in de Kerstman en na jarenlang trouwe dienst begint ook Scott Calvin zijn magie te verliezen. Als een van de elfen oppert dat het misschien tijd wordt om met pensioen te gaan en zijn kinderen toch wel erg benieuwd blijken naar de echte wereld, wordt Scott met zijn neus op de feiten gedrukt. Hij besluit om op zoek te gaan naar een waardige vervanger, maar dat is precies toch wat moeilijker dan gedacht!

De eerste twee afleveringen van deze hartverwarmende serie staan nu op de populaire streamingdienst van Disney.

Check hieronder alvast een trailer en stream 'The Santa Clauses' nu via Disney+.

Viktor is kwijt in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-09 december 2023 om 09:18

Was jij vroeger ook altijd kwijt als klein kind? Die streek is Viktor Verhulst nog steeds niet kwijt. In een nieuwe aflevering van 'De Verhulstjes' is te zien hoe Ellen, Marie en Gert naarstig naar hem op zoek zijn als ze door een gids worden geroepen om te vertrekken naar een bootactiviteit. Geen ideale timing... Sneak preview!

Derde seizoen 'And Just Like That' komt in 2025

Karen Luiken-08 december 2023 om 08:54

Streamingsdienst HBO Max heeft een vervroegd kerstcadeautje voor fans van ‘And Just Like That’. Met een filmpje worden er meer details bekendgemaakt over het derde seizoen van de ‘Sex and the City’ spin-off.

HBO Max deelt een promotiefilmpje van titels die in 2024 en 2025 naar de streamingsdienst komen. Eén daarvan is ‘And Just Like That’, waarvan het derde seizoen in 2025 wordt verwacht.

Andere titels die in de video voorbijkomen, zijn ‘House of the Dragon’, ‘Night Country’, ‘The Regime’, ‘The Sympathizer’, ‘Industry’, ‘The Last of Us’ en ‘Euphoria’.

Kijk mee!

Ontdek meer