Eerste jaar nieuwe K3 gevolgd voor nieuw programma

Karen Luiken-16 november 2022 om 14:17

Het is inmiddels een jaar geleden dat Julia de grote finale van ‘K2 zoekt K3’ won en er daarmee een nieuwe K3 ontstond. Zowel voor Julia als voor Hanne en Marthe was het een onvergetelijke periode. In het nieuwe VTM-programma ‘K3, één jaar later’ laten de drie zangeressen zien wat ze in de afgelopen twaalf maanden allemaal hebben meegemaakt.

Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe gaat het met de hoogzwangere Hanne? En wat deden de dames allemaal achter de schermen? Van videoclip-opnames tot een drukke zomertour en van Julia’s eerste optreden tot momentjes bij familie. Fans krijgen het met het nieuwe programma allemaal te zien.

“Mijn eerste jaar bij K3, en wat voor een jaar”, zegt Julia. “Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde.” Hetzelfde geldt voor Marthe, die er het volgende over zegt: “Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd.”

En tot slot nog Hanne, die dit jaar bekendmaakte mama te worden van haar eerste kindje. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, zegt ze.

‘K3, één jaar later’ is vanaf 26 november elke zaterdag te zien bij VTM.

'Telefects Zomer' zendt aflevering rondom Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Taylor Swift nu alweer vrijgezel?

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:41- Foto:

Reuters

De romance tussen Taylor Swift en Matt Healy was van korte duur. TMZ meldt dat de twee na een maand daten uit elkaar zijn.

Over de reden van de breuk is bij TMZ niks bekend, maar een bekende van het koppel verklaart dat Taylor weer single is. Entertaiment Tonight denkt wel meer details te hebben. Een bron daarvan zegt dat Taylor en Matt het allebei extreem druk hebben en momenteel niet bij elkaar passen.

De twee muzikanten werden vorige maand voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat Matt bij een concert van Taylor verscheen. Daarna werden de twee vaker met elkaar gespot.

Taylor was voor Matt zes jaar samen met Joey Alwyn.

Ontdek meer