Eerste jaar nieuwe K3 gevolgd voor nieuw programma

Karen Luiken-16 november 2022 om 14:17

Het is inmiddels een jaar geleden dat Julia de grote finale van ‘K2 zoekt K3’ won en er daarmee een nieuwe K3 ontstond. Zowel voor Julia als voor Hanne en Marthe was het een onvergetelijke periode. In het nieuwe VTM-programma ‘K3, één jaar later’ laten de drie zangeressen zien wat ze in de afgelopen twaalf maanden allemaal hebben meegemaakt.

Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe gaat het met de hoogzwangere Hanne? En wat deden de dames allemaal achter de schermen? Van videoclip-opnames tot een drukke zomertour en van Julia’s eerste optreden tot momentjes bij familie. Fans krijgen het met het nieuwe programma allemaal te zien.

“Mijn eerste jaar bij K3, en wat voor een jaar”, zegt Julia. “Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde.” Hetzelfde geldt voor Marthe, die er het volgende over zegt: “Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd.”

En tot slot nog Hanne, die dit jaar bekendmaakte mama te worden van haar eerste kindje. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, zegt ze.

‘K3, één jaar later’ is vanaf 26 november elke zaterdag te zien bij VTM.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer