Eerste jaar nieuwe K3 gevolgd voor nieuw programma

Karen Luiken-16 november 2022 om 14:17

Het is inmiddels een jaar geleden dat Julia de grote finale van ‘K2 zoekt K3’ won en er daarmee een nieuwe K3 ontstond. Zowel voor Julia als voor Hanne en Marthe was het een onvergetelijke periode. In het nieuwe VTM-programma ‘K3, één jaar later’ laten de drie zangeressen zien wat ze in de afgelopen twaalf maanden allemaal hebben meegemaakt.

Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe gaat het met de hoogzwangere Hanne? En wat deden de dames allemaal achter de schermen? Van videoclip-opnames tot een drukke zomertour en van Julia’s eerste optreden tot momentjes bij familie. Fans krijgen het met het nieuwe programma allemaal te zien.

“Mijn eerste jaar bij K3, en wat voor een jaar”, zegt Julia. “Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde.” Hetzelfde geldt voor Marthe, die er het volgende over zegt: “Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd.”

En tot slot nog Hanne, die dit jaar bekendmaakte mama te worden van haar eerste kindje. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, zegt ze.

‘K3, één jaar later’ is vanaf 26 november elke zaterdag te zien bij VTM.

Zien: voorproefje van nieuw seizoen 'Special Forces'

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:28

In afwachting van het nieuwe seizoen van ‘Special Forces’ heeft VTM vandaag een klein voorproefje van de eerste aflevering gedeeld. Daaruit blijkt al meteen dat de kandidaten geen rustige opstart krijgen...

Het nieuwe seizoen is opgenomen in Zuid-Afrika en volgt de loodzware beproevingen die rekruten Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt moeten doorstaan.

Tijdens de eerste proef moeten ze naar de kust zwemmen en hoewel dat misschien klinkt als een makkelijke opgave, is het dat niet. Het wordt al meteen duidelijk dat de elf bekende Vlamingen erg diep moeten gaan.

Benieuwd naar meer? Het nieuwe seizoen gaat maandag van start!

1
2
3
4

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Ontdek meer