Eerste jaar nieuwe K3 gevolgd voor nieuw programma

Karen Luiken-16 november 2022 om 14:17

Het is inmiddels een jaar geleden dat Julia de grote finale van ‘K2 zoekt K3’ won en er daarmee een nieuwe K3 ontstond. Zowel voor Julia als voor Hanne en Marthe was het een onvergetelijke periode. In het nieuwe VTM-programma ‘K3, één jaar later’ laten de drie zangeressen zien wat ze in de afgelopen twaalf maanden allemaal hebben meegemaakt.

Hoe hebben de meiden het voorbije jaar beleefd, zowel op professioneel vlak als privé? Hoe gaat het met de hoogzwangere Hanne? En wat deden de dames allemaal achter de schermen? Van videoclip-opnames tot een drukke zomertour en van Julia’s eerste optreden tot momentjes bij familie. Fans krijgen het met het nieuwe programma allemaal te zien.

“Mijn eerste jaar bij K3, en wat voor een jaar”, zegt Julia. “Het was intens en superdruk maar ik heb genoten van elke seconde.” Hetzelfde geldt voor Marthe, die er het volgende over zegt: “Dit jaar is voorbij gevlogen! Ik kan het bijna niet geloven dat Julia al een jaar bij ons is en tegelijk voelt het al zo vertrouwd.”

En tot slot nog Hanne, die dit jaar bekendmaakte mama te worden van haar eerste kindje. “Voor mij was het een heel bijzonder jaar en niet in het minst door de vele nieuwe dingen die ik dit jaar heb mogen ervaren”, zegt ze.

‘K3, één jaar later’ is vanaf 26 november elke zaterdag te zien bij VTM.

Komst 'Uncharted 2' bevestigd door Sony

Karen Luiken-21 juni 2024 om 08:01

Het is officieel: er is een tweede ‘Uncharted’-film in de maak! Dat nieuws komt van niemand minder dan Steven O’Dell, president van internationale distributie van Sony. En als we iemand op zijn woord kunnen geloven, dan is hij het wel.

Veel is er nog niet bekend over het vervolg. Zo weten we nog niet of Tom Holland opnieuw in de huid van Nathan Drake kruipt en is het ook nog niet bekend of Mark Wahlberg een comeback maakt.

De eerste ‘Uncharted’-film verscheen in 2022 en is gebaseerd op een van de best verkopende en meest geprezen videogames ooit. De film laat ons kennismaken met de jonge, slimme Nathan Drake en toont zijn eerste schattenjacht met zijn wijze partner Victor ‘Sully ‘Sullivan.

In een epos van actie en avontuur reizen de twee de wereld rond tijdens een gewaagde zoektocht naar ‘de grootste schat die nooit gevonden werd’. Onderweg maken ze van alles mee en volgen ze ook aanwijzingen die kunnen leiden naar Nathans lang verloren broer.

Ed Sheeran-superfan trouwt met lookalike van zanger

Karen Luiken-21 juni 2024 om 07:40

Wat doe je als de zanger waar je diehard fan van bent al bezet is? Dan zoek je een dubbelganger en trouw je daarmee. De 40-jarige Amanda Baron deed het en gaf onlangs het jawoord aan de 29-jarige Ty Jones.

Amanda en Ty leerden elkaar kennen bij – hoe kan het ook anders – een optreden van Ed Sheeran. Ze vonden elkaar leuk, gingen op date, gingen nog een keer op date en waren ruim een jaar later verloofd. Weer een paar maanden later gaven ze elkaar geheel in Sheeran-stijl het jawoord tijdens een bruiloft die compleet in het teken stond van de Britse zanger. Naast vrienden en familieleden waren er allerlei Hollywood-lookalikes aanwezig.

“Het was de beste dag van mijn leven, beter dan elk optreden waar ik ooit ben geweest. Ik ben de gelukkigste persoon ter wereld”, zegt Amanda tegen Metro UK.

Haar kersverse man Ty is het daarmee eens en zegt: “Het was een geweldige dag, de beste ooit, en we hadden ons geen betere dag kunnen wensen. Het voelde raar om eens aan de andere kant van de camera’s te staan, en het was geweldig om de lookalikes op de bruiloft te hebben.”

Het koppel heeft samen een dochtertje, dat ze Cherry - een ode aan de vrouw van Ed Sheeran - hebben genoemd.

Ontdek meer