Voldemort-acteur ziet nieuwe 'Harry Potter'-film wel zitten

Karen Luiken-16 november 2022 om 16:48

Als Ralph Fiennes het voor het zeggen zou hebben, komt er ongetwijfeld nog een nieuwe ‘Harry Potter’-film. De 59-jarige acteur, die voor de franchise jarenlang in de huid kroop van Voldemort, ziet een vervolg wel zitten.

“Zeker, natuurlijk.” Dat is het antwoord van Ralph als hij van Variety de vraag krijgt of hij in is voor een nieuwe ‘Harry Potter’-project. “Geen twijfel over mogelijk.”

De acteur is in vier verschillende ‘Harry Potter’-films te zien. Zijn debuut maakte hij in ‘Harry Potter en de Vuurbeker’.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer