Francisco Schuster te horen in Disney-film 'Strange World'

Karen Luiken-16 november 2022 om 11:00

Francisco Schuster heeft zijn stem uitgeleend voor een nieuwe Disney-titel. Het gaat om de animatiefilm ‘Strange World’, die vanaf 23 november in de bioscoop verschijnt.

De film gaat over de Clades, een legendarische familie ontdekkingsgreizigers. Ze proberen een onbekend en verraderlijk land te verkennen samen met een bont gezelschap, waaronder een ondeugende blob, een hond met drie poten en een heleboel uitgehongerde wezens.

“Strange World is geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen”, zegt regisseur Don Hall. “De film is een originele avonturen- en komediefilm over drie generaties van de familie Clade, die hun verschillen onderling moeten overwinnen terwijl ze een vreemde, wonderlijke en vaak vijandige wereld verkennen.”

In de Vlaamse versie van de film is niet alleen Francisco te horen. Ook Peter van de Velde, Gene Thomas, Amara Reta, Wanda Joosten, Yemi Oduwale, Pieter-Jan De Paepe, Jolien Praet, Pádraig Turley, Stijn Proesmans en Lotte De Clerck hebben een rol.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Weer een nieuwe kerstfilm op Netflix: 'The Noel Diary'

Karen Luiken-25 november 2022 om 08:15

Netflix is al helemaal klaar voor de feestdagen. Na eerst ‘Falling for Christmas’ te hebben gelanceerd, een film met Lindsay Lohan in de hoofdrol, kunnen kerstfanaten nu genieten van ‘The Noel Diary’.

‘The Noal Diary’ gaat over het personage Jake, een bestsellerauteur die tijdens een vakantie naar huis moet om de nalatenschap van zijn vervreemde moeder te regelen. Eenmaal terug ontdekt hij een dagboek vol geheimen uit zijn eigen verleden, maar ook uit dat van Rachel, een intrigerende jongen vrouw met een eigen missie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Justin Hartley en Barrett Doss. De trailer bekijk je hier:

Ontdek meer