Zien: nieuwe trailer tweede 'Puss in Boots'-film gedropt

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 08:15

Universal Pictures heeft gisteren de gloednieuwe trailer gedropt van de ‘Shrek’-spin-off ‘Puss in Boots: The Last Wish’ en die ziet er onwijs leuk uit!

De trailer toont de Gelaarsde Kat (opnieuw ingesproken door Antonio Banderas), die ontdekt dat hij zijn negende en laatste leven heeft bereikt. Vervolgens gaat hij op weg om zijn leven te herstellen door de Laatste Wens te vinden.

Het is terug de eerste film in tien jaar in de brede ‘Shrek’-franchise, na de eerste ‘Puss in Boots’-film uit 2011.

Check hieronder de trailer en ga ‘m vanaf 7 december zien in de bioscoop!

Vierde 'John Wick'-film speelt nu in de bioscoop

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 13:11

Nog op zoek naar een leuke filmtip voor in de bioscoop? Ben je fan van de actievolle films van 'John Wick'? Dan kan je vanaf vandaag gaan kijken naar het langverwachte vierde deel in de saga!

John Wick (gespeeld door Keanu Reeves) neemt het op tegen zijn meest dodelijke tegenstanders tot nu toe in het vierde deel van de John Wick franchise. De prijs op John Wick z’n hoofd wordt steeds hoger en zijn gevecht tegen het internationale moordenaarsgilde The High Table ontwikkelt zich tot een wereldwijde strijd. Om zijn vrijheid terug te krijgen moet hij het opnemen tegen een nieuwe vijand met machtige allianties over de hele wereld en krachten die oude vrienden in vijanden veranderen.

Bekijk hieronder de trailer van 'John Wick 4' en check 'm vanaf vandaag in een bioscoop bij jou in de buurt!

Maker 'Get Out' werkt aan nieuwe film

Karen Luiken-21 maart 2023 om 16:23

Jordan Peele, de maker van de succesvolle films ‘Get Out’, ‘Us’ en ‘Nope’, werkt aan een vierde film. Het project moet tijdens kerst 2024 op het witte doek verschijnen. Dat meldt Variety.

De film staat nu onder de naam ‘Untitled Fourth Film Directed by Jordan Peele’ op de releasekalender. Het plan is om het project, waar verder nog geen details over bekend zijn, op 25 december 2024 uit te brengen.

Of er binnenkort meer informatie volgt is nog maar de vraag. Bij zijn vorige drie films deelde Jordan Peele namelijk ook vrijwel geen details.

Ontdek meer