Zien: dit is de trailer van laatste 'Magic Mike'-film

Dieter Blarinckx-15 november 2022 om 23:54

It's getting hot in here! Klaar voor een nieuwe lading van 'Magic Mike' realness? De trailer van de gloednieuwe derde en tevens laatste 'Magic Mike'-film werd immers net gedropt!

Mike Lane betreedt opnieuw het podium na een lange onderbreking, na een zakelijke deal die mislukte, waardoor hij failliet ging en bartender-optredens kreeg in Florida. Voor wat hij hoopt dat nog een laatste hoera zal zijn, gaat Mike naar Londen met een rijke socialite die hem lokt met een aanbod dat hij niet kan weigeren… en een geheel eigen agenda.

Met alles op het spel, zal Mike, als Mike eenmaal ontdekt wat ze echt in gedachten heeft, – en de selectie van hete nieuwe dansers die hij in vorm moet krijgen – het voor elkaar krijgen?

Check hieronder de trailer en ga 'm vanaf Valentijn zien in de Belgische bioscopen:

Live action-versie van 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' in de maak

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:40

Hoewel ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ pas een paar dagen in de bioscoop te zien is, worden fans nú al blij gemaakt met een vervolg. Beter gezegd: een remake. Producer Amy Pascal zegt tegen Variety dat er een live action-versie in de maak is.

De ‘Into The Spider-Verse’-franchise bestaat nu uit twee animatiefilms, waarvan de eerste in 2018 verscheen en de tweede afgelopen week. Het verhaal draait om Miles Morales, die ook wel bekendstaat als de superheld Spider-Man.

Het is nog niet bekend welke acteur de rol van Miles Morales op zich zal nemen in de live action-remake, maar op internet worden al verschillende suggesties gedaan. Sommige fans pleiten er bijvoorbeeld voor om Caleb McLaughlin te casten. Hij speelt Lucas in de Netflix-hit ‘Stranger Things’.

'Hocus Pocus' krijgt derde film

Karen Luiken-05 juni 2023 om 06:20

Het nieuws waar fans al tijden op wachten, is eindelijk hier. Er is een derde ‘Hocus Pocus’-film in de maak. Dat heeft Sean Bailey van Walt Disney Pictures bevestigd volgens The New York Times.

Sarah Jessica Parker, Kathy Najimy en Bette Midler zullen net als in de eerste twee films ook in de derde film de hoofdrollen vertolken. Zij kruipen in de huid van de heksen Sarah, Mary en Winifred Sanderson.

De eerste ‘Hocus Pocus’-film kwam in 1993 uit. Het vervolg, dat heel lang op zich liet wachten, verscheen vorig jaar. Het is nog niet bekend wanneer we het derde deel kunnen verwachten.

Ontdek meer