Karen Damen rouwt om overleden vader

Dieter Blarinckx-15 november 2022 om 14:38

Droevig nieuws voor Karen Damen want via sociale media heeft ze laten weten dat haar vader overleden is. Hij overleed op 80-jarige leeftijd.

Met een portretfoto kondigde Karen Damen de dood van haar vader aan: “Rust zacht papa. Je hebt het verdiend.” Onder post krijgt ze megaveel steunbetuigingen van bekend en onbekend Vlaanderen. Waaraan haar vader gestorven is, werd niet bekendgemaakt.

Vorig jaar nog verloor Karen ook nog haar pluspapa René. Ook dat kondigde ze toen aan via sociale media: “Daar ga je dan, lieve René”, schreef ze toen. “Rust zacht, maatke. Bedankt om in mama haar leven te komen. En in dat van ons. Veel gelachen, veel gepraat, veel geleerd... Het ga je goed daarboven. En remember: We’ll meet again”, klonk het toen.

Veel sterkte Karen!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer