Karen Damen rouwt om overleden vader

Dieter Blarinckx-15 november 2022 om 14:38

Droevig nieuws voor Karen Damen want via sociale media heeft ze laten weten dat haar vader overleden is. Hij overleed op 80-jarige leeftijd.

Met een portretfoto kondigde Karen Damen de dood van haar vader aan: “Rust zacht papa. Je hebt het verdiend.” Onder post krijgt ze megaveel steunbetuigingen van bekend en onbekend Vlaanderen. Waaraan haar vader gestorven is, werd niet bekendgemaakt.

Vorig jaar nog verloor Karen ook nog haar pluspapa René. Ook dat kondigde ze toen aan via sociale media: “Daar ga je dan, lieve René”, schreef ze toen. “Rust zacht, maatke. Bedankt om in mama haar leven te komen. En in dat van ons. Veel gelachen, veel gepraat, veel geleerd... Het ga je goed daarboven. En remember: We’ll meet again”, klonk het toen.

Veel sterkte Karen!

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Hailey Bieber heeft cyste op haar eierstokken

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:33

Wie dacht de laatste tijd een klein zwangerschapsbuikje bij Hailey Bieber te hebben gezien, heeft het goed mis. De zangeres laat via Instagram weten dat er een cyste op haar eierstokken zit. “Zo groot als een appel.”

Hailey zegt dat ze de laatste tijd inderdaad een opgezwollen buik heeft. Maar nee, dat komt niet omdat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “Ik heb een cyste op mijn eierstokken die zo groot is als een appel”, aldus het model. “Ik heb het vaker gehad en het is nooit leuk. Het doet pijn en zorgt ervoor dat ik me misselijk en opgeblazen voel. Ik heb krampen en ben emotioneel.”

De vrouw van Justin verzekert haar fans dat er geen mini Bieber-komt. “Het is geen baby”, schrijft ze. “Ik weet zeker dat veel van jullie dit ook ooit mee hebben gemaakt. Het komt goed.”

Ontdek meer