Nieuwe bachelor Fabrizio rekent af met haters

Karen Luiken-15 juli 2021 om 04:50

​Fabrizio Tzinaridis is de nieuwste bachelor. De voormalige ‘Temptation Island’-kandidaat gaat via een televisieprogramma op zoek naar ware liefde. Hoewel veel dames voor hem in de rij zullen staan en blij zijn met dat nieuws, ontvangt de kleurplaat ook negatieve reacties. Via Instagram reageert hij daar nu op.

In een uitgebreid filmpje deelt Fabrizio verschillende commentaren die mensen hebben op zijn deelname aan ‘The Bachelor’. “Daar zullen niet veel vrouwen op afkomen. Hij heeft geen respect voor vrouwen”, aldus iemand. “Goed zot als je je daarvoor inschrijft”, zegt een ander. En een derde: “Wat een zever, die zoekt geen vrouw.”

Fabrizio schrok van die berichten. “Dat zijn mensen die duidelijk niks beters te doen hebben in hun leven”, zegt hij in een filmpje. “Ze blijken mijn leven beter te kennen dan ikzelf. Ik weet niet of ze een ballon of medaille willen, maar hebben jullie echt niks beters te doen?”

Hoewel sommige reacties niet mals zijn, besluit Fabrizio er niet al te veel aandacht aan te besteden. “Ik wil alle mensen die het mij wel gunnen, heel erg bedanken. Mijn dm’s zaten stampvol. Dat is iets wat mijn hart verwarmt. Dat vind ik leuk.”

Britney Spears gaat naakt op Instagram

Karen Luiken-07 januari 2022 om 08:21

Britney Spears heeft een aantal pikante beelden gedeeld met haar Instagram-volgers. De zangeres is voor de gelegenheid uit de kleren gegaan en poseert poedelnaakt voor de camera.

Aangezien Instagram een no nipple-beleid heeft, besloot Britney haar intieme delen af te dekken met bloemetjes en hartjes. In het onderschrift schrijft ze dat ze de ‘energie als vrije vrouw nog nooit zo goed heeft gevoeld’. Ze doelt daarmee hoogstwaarschijnlijk op het beëindigen van het curatorschap van haar vader, dat dertien jaar heeft geduurd.

Het bericht kreeg binnen no time bijna twee miljoen likes. Op comments zit Britney overduidelijk niet te wachten; ze heeft de reactiemogelijkheid uitgeschakeld.

Ingeborg is oma geworden!

Dieter Blarinckx-07 januari 2022 om 07:06

De zoon van Ingeborg, MNM-presentator Robin Keyaert, is nog net voor de jaarwisseling vader geworden. Dat wil dus zeggen dat Ingeborg ook voor het eerst oma werd. Robins vriendin Jade zette op 31 december Ruby op de wereld. En Ingeborg is er helemaal klaar voor!

“We zijn allemaal klaar voor dit avontuur. We zullen supporteren en er zijn voor haar en haar ouders, familie en vrienden. Hoe Ruby oma en opa zal noemen zal nog blijken. Ik ben al plusomi en dat bevalt me heel goed. We mochten Ruby al eventjes in de armen nemen en dat was pure gelukzaligheid.”

Proficiat aan de ganse familie!

Ontdek meer