Zalando viert bijzondere herinneringen

Karen Luiken-15 november 2022 om 06:00

Koester het moment. Dat is de boodschap achter een gloednieuwe campagne van Zalando, die inspeelt op een diepe connectie die mensen voor sommige van hun favoriete kledingstukken en beauty-items kunnen voelen. Speciaal voor de feestdagen!

In een nieuwe tv-commercial worden verschillende mensen getransporteerd naar de momenten waarop ze voor het eerst een emotionele connectie voelden met een betreffend kledingstuk. Bij de één is dat een feestje, bij de ander een romantisch etentje. ‘De sentimentele band die consumenten op zulke momenten voelen, moedigt ze aan om zowel het item als het moment dat het representeert te koesteren’, aldus Zalando.

“Het centrale idee van onze campagne voor het feestseizoen van dit jaar is om te laten zien dat mode-items niet alleen objecten zijn om te dragen, maar ook een bepaalde sentimentele waarde met zich mee kunnen dragen”, legt Sara Spanner van Zalando uit.

“De liefde die we voelen zit ‘m niet direct in het item zelf, maar in het leven wat we erin leven – of we denken aan de persoon die het ons gegeven heeft. Omdat we tijdens de feestdagen allemaal samenkomen met onze geliefden – tevens een tijd waarin een grote focus ligt op het vinden en schenken van cadeaus – wilden we onze klanten inspireren om te zien hoe kledingstukken meer zijn dan slechts ‘kledingstukken’. Ze kunnen ook waardevolle herinneringen bevatten.”

Iconische outfits uit 'Barbie' nu te koop

Karen Luiken-25 juli 2023 om 07:33

Barbie kan dan wel de hoofdrol spelen in de vorige week verschenen film van regisseur Greta Gerwig, het verhaal was niet compleet zonder Ken. Zijn humor en vooral zijn kledingstijl maken het geheel tot een succes. Jaloers op zijn outfits? Jij kunt er binnenkort ook in rondlopen.

Als je ‘Barbie’ inmiddels al hebt gezien, kunnen de outfits van Ken je niet ontgaan zijn. Het personage dat gespeeld wordt door Ryan Gosling, promoot zichzelf met behulp van zijn kleding. De ene keer draagt hij een gekleurde trui met de tekst ‘I Am Kenough’, de andere keer een shirt met ‘Ken-rgy’.

De vraag naar deze outfits was blijkbaar groot, want de kleding is nu verkrijgbaar via een website met merchandise van ‘Barbie’. Er zijn shirts, truien, tanktops en zelfs spijkerjasjes. Voor alle Kens onder ons, maar ook voor alle Barbies.

Verder zijn er ook barbies met iconische outfits uit de films, mokken, tasjes en allerlei andere musthaves. De prijzen variëren van 14 tot 140 euro.

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Ontdek meer