Zalando viert bijzondere herinneringen

Karen Luiken-15 november 2022 om 06:00

Koester het moment. Dat is de boodschap achter een gloednieuwe campagne van Zalando, die inspeelt op een diepe connectie die mensen voor sommige van hun favoriete kledingstukken en beauty-items kunnen voelen. Speciaal voor de feestdagen!

In een nieuwe tv-commercial worden verschillende mensen getransporteerd naar de momenten waarop ze voor het eerst een emotionele connectie voelden met een betreffend kledingstuk. Bij de één is dat een feestje, bij de ander een romantisch etentje. ‘De sentimentele band die consumenten op zulke momenten voelen, moedigt ze aan om zowel het item als het moment dat het representeert te koesteren’, aldus Zalando.

“Het centrale idee van onze campagne voor het feestseizoen van dit jaar is om te laten zien dat mode-items niet alleen objecten zijn om te dragen, maar ook een bepaalde sentimentele waarde met zich mee kunnen dragen”, legt Sara Spanner van Zalando uit.

“De liefde die we voelen zit ‘m niet direct in het item zelf, maar in het leven wat we erin leven – of we denken aan de persoon die het ons gegeven heeft. Omdat we tijdens de feestdagen allemaal samenkomen met onze geliefden – tevens een tijd waarin een grote focus ligt op het vinden en schenken van cadeaus – wilden we onze klanten inspireren om te zien hoe kledingstukken meer zijn dan slechts ‘kledingstukken’. Ze kunnen ook waardevolle herinneringen bevatten.”

Disney kondigt samenwerking met Tommy Hilfiger aan

Dieter Blarinckx-30 mei 2023 om 16:23

The Walt Disney Company viert dit jaar zijn 100ste verjaardag en dat wordt niet alleen gevierd met speciale en unieke merch, maar ook met een heuse nieuwe collab met modegigant Tommy Hilfiger! En daar zijn nu de eerste beelden van gedropt!

Voor het eerst zullen Mickey en zijn kompanen zoals Minnie Mouse, Pluto, Goofy, Donald Duck en Daisy Duck, naar de unief trekken voor deze unieke en stijlvolle Disney X Tommy-collectie. De verschillende Disney-personages zijn in de typische anime-stijl getekend en dat zorgt voor een coole en unieke collectie. Disney X Tommy wordt deze donderdag wereldwijd gelanceerd.

"Een iconische verjaardag, een iconisch merk en een samenwerking met hun meest iconische personages - er is geen betere manier om samen met fans over de hele wereld de 100stee verjaardag van Disney te vieren," klinkt het bij Tommy Hilfiger zelf.

"Mickey en vrienden laten samenkomen met het DNA van het merk Tommy Hilfiger is een van onze leukste samenwerkingen tot nu toe. Het is een collectieve uitgave van onze favoriete klassiekers”, gaat hij verder.

De volledige collectie is er voor kinderen van alle leeftijden, dus voor zowel jong als oud!

Check hieronder alvast de aankondiging:

Design voor een prikkie: Zeeman lanceert collectie zonnebrillen

Karen Luiken-24 mei 2023 om 06:56

Zonnebrillen van honderden euro’s zijn geen uitzonderingen als je kijkt bij merken als Gucci, Prada of Isabel Marant. Ze kosten veel geld en niet iedereen zal ze kunnen betalen. Geldt dat ook voor jou? Zeeman is er voor je. De winkelketen komt met een betaalbare collectie design zonnebrillen.

Zeeman is een samenwerking aangegaan met een gerenommeerde brildesigner. Met als uitdaging: echte design zonnebrillen van premium kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs op de markt brengen.

Het resultaat? Twee verschillende lijnen, waar de ClassicZ-collectie er een van is. Deze bestaat uit vijf ontwerpen die geïnspireerd zijn op de basisvormen van klassieke brilmonturen. De tweede lijn is de SpecialZ-collectie met drie opvallende designs, die allemaal voorzien zijn van de iconische Zeeman-kleuren.

Zowel de klassieke als de speciale lijn is vanaf vandaag verkrijgbaar. De basic monturen kosten 24,99 euro per stuk, voor de andere brillen betaal je 49,99 euro.

Ontdek meer