Grote heisa bij screening 'Bones and All' in Milaan

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 18:27

Vanaf volgende week kan je in de Belgische bioscopen gaan kijken naar de nieuwe film met Timothée Chalamet, 'Bones and All'. En afgelopen weekend vond de première plaats in Milaan. Maar dat verliep niet van een leien dakje.

Duizenden fans zakten af naar de Italiaanse stad om een glimp op te vangen van hun idool: de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet. Hij speelt de hoofdrol in deze nieuwe mysterieuze prent van regisseur Luca Guadagnino. En als we duizenden zeggen, bedoelen we ook echt duizenden.

Op een gegeven moment was er zóveel volk in en rond de bioscoop, dat de organisatie besloot om het event even te stil te leggen. Dit omwille van veiligheidsredenen. Fans van over de hele wereld schreeuwden, duwden en stootten om toch maar dichter bij hun idool te komen.

Chalamet zelf reageerde via Instagram Stories op de heisa met een foto met opschrift "They shut it down :(".

'Bones and All' zal bij ons vanaf 23 november te zien zijn in de bioscoop.

Horrorfilm 'Winnie the Pooh' krijgt vervolg

Dieter Blarinckx-03 februari 2023 om 16:59

Hoewel de horrorfilm 'Winnie the Pooh: Blood & Honey' nog moet uitkomen, is er nu toch al een sequel aangekondigd omwille van het spraakmakende succes van de eerste film.

Het is één van de meest besproken horrorfilms van dit jaar, 'Winnie the Pooh: Blood & Honey'. En aangezien er nu al zoveel rond te doen is, heeft de productie alvast laten weten dat er een vervolg in de maak is. Maar wanneer we die net mogen verwachten, is op dit moment nog onduidelijk.

Hier nog even de synopsis van de eerste film:

Tijdens zijn jeugd raakte Christoffer Robinson bevriend met Winnie de Poeh, Knorretje en hun vrienden, speelde spelletjes en voorzag hen ook van eten. Naarmate hij ouder werd, werden deze bezoeken schaarser, net als de voedselvoorraad, waardoor Poeh en de anderen steeds hongeriger en wanhopiger werden. Toen Christoffer naar de universiteit ging, stopte de bezoeken helemaal, waardoor ze volledig verwilderd en losgeslagen werden. Poeh en Knorretje werden zelfs zo wanhopig dat ze besloten Iejoor te offeren als hun maaltijd. Nu is Christoffer samen met zijn vrouw teruggekeerd naar het bos, in de hoop haar aan zijn oude vrienden voor te stellen. Poeh is hier niet van gediend en zint nu op wraak én mensenvlees... Krijgt Christoffer Poeh nog op het juiste pad?

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 15 februari checken in de bioscoop.

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

Ontdek meer