Grote heisa bij screening 'Bones and All' in Milaan

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 18:27

Vanaf volgende week kan je in de Belgische bioscopen gaan kijken naar de nieuwe film met Timothée Chalamet, 'Bones and All'. En afgelopen weekend vond de première plaats in Milaan. Maar dat verliep niet van een leien dakje.

Duizenden fans zakten af naar de Italiaanse stad om een glimp op te vangen van hun idool: de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet. Hij speelt de hoofdrol in deze nieuwe mysterieuze prent van regisseur Luca Guadagnino. En als we duizenden zeggen, bedoelen we ook echt duizenden.

Op een gegeven moment was er zóveel volk in en rond de bioscoop, dat de organisatie besloot om het event even te stil te leggen. Dit omwille van veiligheidsredenen. Fans van over de hele wereld schreeuwden, duwden en stootten om toch maar dichter bij hun idool te komen.

Chalamet zelf reageerde via Instagram Stories op de heisa met een foto met opschrift "They shut it down :(".

'Bones and All' zal bij ons vanaf 23 november te zien zijn in de bioscoop.

'All Of Us Strangers' komt volgende week naar Disney+

Karen Luiken-19 april 2024 om 09:22

Het aanbod van Disney+ wordt over een paar dagen uitgebreid met een nieuw pareltje. Vanaf 24 april is de film ‘All Of Us Strangers’ te zien op de streamingsdienst.

De film gaat over Adam die in een verlaten torenflat in Londen woont. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, dertig jaar geleden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy.

Rihanna maakt muziek voor nieuwe 'Smurfen'-film

Karen Luiken-14 april 2024 om 08:11

Rihanna komt binnenkort met nieuwe muziek. Dit keer geen nieuwe single of nieuw album, maar nummers voor de langverwachte nieuwe ‘Smurfen’-film.

Het is al even bekend dat er een nieuwe ‘Smurfen’-film op de rol staat. Ook weten we al een tijdje dat Rihanna de rol van Smurfin zal spelen. Maar nu blijkt dus dat het niet bij die ene taak blijft. Rihanna gaat namelijk ook de originele liedjes opnemen voor de film.

Naast de zangeres spelen ook Sandra Oh, Dan Levy, Billie Lourd, Nick Offerman, Natasha Lyonne en Hannah Waddingham een rol in de film, die in februari 2025 op het witte doek verschijnt.

Ontdek meer