Margot Robbie geeft update over nieuwe ‘Pirates’-film

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 18:26

In 2020 maakte Disney bekend dat er een mogelijks nieuwe ‘Pirates of the Craibbean’-film in de maak zou zijn, maar dit keer zonder Jack Sparrow. In de plaats zou de film draaien rond een vrouwelijk personage, gespeeld door Margot Robbie. En net zij heeft zopas een update gegeven omtrent de nieuwe prent.

In een interview met het Amerikaanse magazine Vanity Fair werd er haar gevraagd naar dit nieuwe, langverwachte hoofdstuk in de ‘Pirates of the Caribbean’-saga. Maar het antwoord op die vraag bevalt fans allesbehalve….

Volgens Robbie zou het idee achter de nieuwe film “in stille dood gestorven” zijn. "Ik krijg het gevoel dat ze het toch niet willen doen", voegt ze eraan toe.

"We hadden een idee en waren er al een tijd mee bezig, om een meer door vrouwen geleid verhaal te maken. Niet totaal vrouwelijk maar een net ander verhaal, wat volgens ons best wel cool geweest zou zijn”, gaat de actrice verder.

Disney zelf heeft nog niet gereageerd op het laatste nieuws rond de nieuwe ‘Pirates’-film.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

‘Inside Out 2’ is meest succesvolle Pixar-film ooit

Karen Luiken-11 juli 2024 om 06:59

Het houdt niet op met de records die ‘Inside Out 2’ verbreekt. De animatiefilm heeft wereldwijd maar liefst 1,25 miljard dollar opgehaald en is daarmee officieel de meest succesvolle Pixar-film in de geschiedenis.

Het vorige Pixar-record stond op naam van ‘Incredibles 2’, een film uit 2018 die wereldwijd 1,24 miljard dollar in het laatje bracht.

Kijken we verder dan alleen naar de animatiefilms van Pixar, dan staat ‘Inside Out 2’ op de vierde plek van meest succesvolle animatiefilms ooit. ‘Frozen 2’ staat met een opbrengst van 1,45 miljard op de eerste plek, ‘The Super Mario Bros. Movie’ met 1,36 miljard op de tweede plek en ‘Frozen’ met 1,27 miljard op de derde plek.

Ontdek meer