Margot Robbie geeft update over nieuwe ‘Pirates’-film

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 18:26

In 2020 maakte Disney bekend dat er een mogelijks nieuwe ‘Pirates of the Craibbean’-film in de maak zou zijn, maar dit keer zonder Jack Sparrow. In de plaats zou de film draaien rond een vrouwelijk personage, gespeeld door Margot Robbie. En net zij heeft zopas een update gegeven omtrent de nieuwe prent.

In een interview met het Amerikaanse magazine Vanity Fair werd er haar gevraagd naar dit nieuwe, langverwachte hoofdstuk in de ‘Pirates of the Caribbean’-saga. Maar het antwoord op die vraag bevalt fans allesbehalve….

Volgens Robbie zou het idee achter de nieuwe film “in stille dood gestorven” zijn. "Ik krijg het gevoel dat ze het toch niet willen doen", voegt ze eraan toe.

"We hadden een idee en waren er al een tijd mee bezig, om een meer door vrouwen geleid verhaal te maken. Niet totaal vrouwelijk maar een net ander verhaal, wat volgens ons best wel cool geweest zou zijn”, gaat de actrice verder.

Disney zelf heeft nog niet gereageerd op het laatste nieuws rond de nieuwe ‘Pirates’-film.

Enge Netflix-film gaat viraal: "kijk hem niet alleen!"

Dieter Blarinckx-19 maart 2023 om 08:18

Nog op zoek naar een angstaanjagende horrortip? Dan is deze Netflix-film misschien wel iets voor jou! Kijkers waarschuwen nu immers dat deze film je echt de stuipen op het lijf jaagt en je ‘m best kijkt met het licht aan én met mensen in de buurt.

Dat Netflix wel wat van horror weet, bewezen ze eerder al met series zoals ‘The Haunting of Hill House’, ‘Bly Manor’, of de films ‘Bird Box’ en ‘Annihilation’, maar nu is er dus een horrorfilm die nóg angstaanjagender is dan ooit!

Het gaat hier om de 2020-horrorfilm ‘Don't Listen’, oorspronkelijk getiteld ‘Voces’ in het Spaans. Na een tragische wending in het nieuwe huis dat hij opknapt, hoort Daniel een spookachtige smeekbede om hulp, waardoor hij op zoek gaat naar een beroemde paranormale expert.

Kijkers trokken massaal naar sociale media om anderen te waarschuwen deze film niet alleen te kijken en je lichten aan te laten! :D

Check de trailer en enkele posts hieronder:

Hebben: Monopoly-variant van 'The Little Mermaid'

Dieter Blarinckx-18 maart 2023 om 17:48

Op het wereldwijde web kom je vaak de meest leuke dingen tegen. Zo ook deze leuke variant van het bordspel Monopoly. Deze variant staat namelijk helemaal in het teken van 'The Little Mermaid'!

Deze editie van het populaire en iconische Monopoly-bordspel neemt je mee naar de wondere onderzeese wereld van Ariel en haar vriendjes, met cool artwork, de geliefde personages en locaties geïnspireerd op de geliefde animatieklassieker.

In dit familiespel verzamelen de spelers, in plaats van het traditionele Monopoly-geld, huurgeld met mosselen, en bouwen ze op de iconische 'The Little Mermaid'-locaties.

Deze leuke variant is nu online verkrijgbaar via Amazon voor zo'n 30 euro. Hier kan je meer info terugvinden.

Ontdek meer