Margot Robbie geeft update over nieuwe ‘Pirates’-film

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 18:26

In 2020 maakte Disney bekend dat er een mogelijks nieuwe ‘Pirates of the Craibbean’-film in de maak zou zijn, maar dit keer zonder Jack Sparrow. In de plaats zou de film draaien rond een vrouwelijk personage, gespeeld door Margot Robbie. En net zij heeft zopas een update gegeven omtrent de nieuwe prent.

In een interview met het Amerikaanse magazine Vanity Fair werd er haar gevraagd naar dit nieuwe, langverwachte hoofdstuk in de ‘Pirates of the Caribbean’-saga. Maar het antwoord op die vraag bevalt fans allesbehalve….

Volgens Robbie zou het idee achter de nieuwe film “in stille dood gestorven” zijn. "Ik krijg het gevoel dat ze het toch niet willen doen", voegt ze eraan toe.

"We hadden een idee en waren er al een tijd mee bezig, om een meer door vrouwen geleid verhaal te maken. Niet totaal vrouwelijk maar een net ander verhaal, wat volgens ons best wel cool geweest zou zijn”, gaat de actrice verder.

Disney zelf heeft nog niet gereageerd op het laatste nieuws rond de nieuwe ‘Pirates’-film.

Netflix deelt nieuwe beelden van kerstfilm met Lindsay Lohan

Karen Luiken-20 oktober 2024 om 15:13

Netflix heeft nieuwe beelden gedeeld van ‘Our Little Secret’, een gloednieuwe kerstfilm met Lindsay Lohan in de hoofdrol. Het pareltje verschijnt op 27 november op de streamingsdienst.

Het verhaal van ‘Our Little Secret’ gaat over twee exen die tijdens kerst worden gedwongen om onder hetzelfde dak te leven nadat ze een ongelukkig geheim ontdekken. Hun huidige partners blijken familie van elkaar te zijn. Sterker nog: ze zijn broer en zus!

Naast Lindsay Lohan speelt ook Ian Harding een hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor Kristin Chenoweth, Jon Rudnitsky, Chris Parnell, Tim Meadows, Dan Bucatinsky, Henry Czerny, Katie Baker, Ash Santos, Jake Brennan en Brian Unger.

Disney+ deelt trailer van nieuwe kerstkortfilm 'An Almost Christmas Story'

Karen Luiken-18 oktober 2024 om 09:05

Disney+ heeft leuk nieuws voor kerstfanaten. Op 15 november gaat de kortfilm ‘An Almost Christmas Story’ in première en die aankondiging wordt gevierd met een gloednieuwe trailer.

‘An Almost Christmas Story’ is geïnspireerd op de ware gebeurtenissen van een kleine uil die in 2020 werd gered uit de kerstboom in het Rockefeller Center in New York City. De trailer van de kortfilm toont Moon, een nieuwsgierige jonge uil die onverwacht vast komt te zitten in een kerstboom die bestemd is voor Rockefeller Plaza. In zijn pogingen om de drukke stad te ontvluchten raakt Moon bevriend met een verdwaald klein meisje genaamd Luna. Samen beginnen ze aan een hartverwarmend avontuur, ontdekken ze de magie van de feestdagen en smeden ze een onwaarschijnlijke band tijdens hun reis terug naar huis, naar hun ouders.

De film is het derde en laatste deel in de collectie kortfilms van Alfonso Cuarón, die in 2022 een Oscar-nominatie verdiende met zijn eerste kortfilm ‘Le Pupille’ en vorig jaar eentje met ‘The Shepherd’.

De stemmencast van ‘An Almost Christmas Story’ bestaat uit Cary Christopher als Moon, nieuwkomer Estella Madrigal als Luna, Jim Gaffigan als Papa Owl, Mamoudou Athie als Pelly, Alex Ross Perry als Dave The Dog, Gianna Joseph als Peaky, Phil Rosenthal als Punt, met Natasha Lyonne als Pat en John C. Reilly als The Folk Singer, die in de short vier liedjes brengt, waarvan twee originele liedjes.

Ontdek meer