Kate Winslet helpt 12-jarig meisje energiefactuur te betalen

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 17:54

Dat celebrities niet altijd het hart op de juiste plaats hebben, hoeven we je niet te vertellen. Maar toch hoor je af en toe hartverwarmende verhalen van bekende mensen die iets goeds doen voor iemand anders. Zo ook dit warme verhaal rond actrice Kate Winslet.

De 47-jarige Britse actrice heeft namelijk een 12-jarig meisje uit de nood geholpen door haar energiefactuur van 17.000 pond te betalen. De moeder van het meisje had immers een torenhoge energierekening omwille van de levensreddende apparatuur van haar dochter.

Freya, het 12-jarig meisje in kwestie, heeft namelijk een ernstige hersenverlamming en is daardoor afhankelijk van zuurstof voor chronische ademhalingsproblemen. De speciale apparatuur kost bakken geld, waardoor - gezien de crisis - de factuur natuurlijk ook torenhoog was. Caroline, de moeder, zette daarom een GoFundMe op en dat zag ook Kate Winslet. Zij stortte meteen een bedrag van 19.420 euro (17.000 pond). Ze stuurde hen daarna ook nog een persoonlijk berichtje om hen veel succes te wensen.

Hartverwarmend Kate!

Zayn bedankt fans voor 'zijn leven'

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:09

Zayn Malik is zijn fans erg dankbaar. Via social media brengt hij een ode aan de mensen ‘aan wie hij zijn leven te danken heeft’.

“ik wil iedereen bedanken die mij heeft gesteund tijdens deze geweldige reis”, schrijft Zayn. “Met name de fans aan wie ik mijn leven te danken heb. Ik hou van jullie en zie alles wat jullie voor me doen.”

Zayn gaat inmiddels al een paar jaar solo nadat hij in 2015 besloot One Direction te verlaten. De overige vier bandleden - Liam Payne, Harry Styles, Niall Horan en Louis Tomlinson - gingen nog even samen door, maar werken inmiddels ook allemaal aan hun solocarrière.

Ellen legt uit waarom ze spijt heeft van ‘Ex On The Beach’

Karen Luiken-29 mei 2023 om 10:04

Ellen heeft spijt van het gedrag dat ze vertoonde in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’. De blondine laat via Instagram weten dat ze elke dag haar best doet om zichzelf te verbeteren.

In de eerste drie afleveringen van het nieuwste seizoen hebben kijkers kunnen zien dat Ellen niet vies is van een feestje. Ze is speels, laat graag van zichzelf horen en duikt onder de lakens met Joey. Maar, zo schrijft ze, daar heeft ze nu allemaal spijt van.

“Ik heb zoveel spijt van hoe ik mezelf gedroeg voor en tijdens ‘Ex On The Beach’. Ik kon mezelf zo makkelijk weggeven.” De reden waarom ze dit deed? Ze hoopte op liefde. “Liefde die ik nooit als kind of i don’t know waar heb gekregen en dat is zo, zo fout van mij. Ik ben er zo niet trots op.”

Sinds ze terug is probeert ze zichzelf te veranderen. “Ik ben al meer dan een halfjaar mezelf elke dag opnieuw zo aan het verbeteren. Ik heb echt spijt en ik doe echt mijn best om zo mijn echte ik en lieve, softe kantjes te tonen. Ik ben alles behalve perfect en wou dat ik mijn lifestory kon uitleggen zodat jullie zouden snappen hoe het komt hoe ik was en nu ben vandaag de dag.”

Ontdek meer