Kate Winslet helpt 12-jarig meisje energiefactuur te betalen

Dieter Blarinckx-14 november 2022 om 17:54

Dat celebrities niet altijd het hart op de juiste plaats hebben, hoeven we je niet te vertellen. Maar toch hoor je af en toe hartverwarmende verhalen van bekende mensen die iets goeds doen voor iemand anders. Zo ook dit warme verhaal rond actrice Kate Winslet.

De 47-jarige Britse actrice heeft namelijk een 12-jarig meisje uit de nood geholpen door haar energiefactuur van 17.000 pond te betalen. De moeder van het meisje had immers een torenhoge energierekening omwille van de levensreddende apparatuur van haar dochter.

Freya, het 12-jarig meisje in kwestie, heeft namelijk een ernstige hersenverlamming en is daardoor afhankelijk van zuurstof voor chronische ademhalingsproblemen. De speciale apparatuur kost bakken geld, waardoor - gezien de crisis - de factuur natuurlijk ook torenhoog was. Caroline, de moeder, zette daarom een GoFundMe op en dat zag ook Kate Winslet. Zij stortte meteen een bedrag van 19.420 euro (17.000 pond). Ze stuurde hen daarna ook nog een persoonlijk berichtje om hen veel succes te wensen.

Hartverwarmend Kate!

Suzan & Freek in het geheim getrouwd

Karen Luiken-04 december 2023 om 07:30

Suzan & Freek zijn afgelopen weekend in het geheim in het huwelijksbootje gestapt. De twee laten na afloop via Instagram weten dat ze elkaar het jawoord hebben gegeven.

De grote dag vond zaterdag plaats. “Wat een droomweekend, we zijn getrouwd”, schrijft het getrouwde stel bij een tweetal foto’s. “Een weekend lang alleen maar liefde, heerlijk tafelen, janken om de speeches en gedanst tot we niet meer konden, en dat alles met de allerliefste vrienden en familie om ons heen.”

Suzan & Freek zijn al jaren samen. Ze maakten in de zomer van 2022 bekend dat ze verloofd waren.

Billie Eilish bevestigt coming out

Karen Luiken-03 december 2023 om 08:13

Billie Eilish heeft haar coming out bevestigd. De zangeres liet onlangs in een interview doorschemeren dat ze zich aangetrokken voelt tot vrouwen, maar had toen niet door dat ze daarmee uit de kast kwam. “Ik dacht dat mensen het wel wisten”, zegt ze nu.

Twee weken geleden heeft Billie in een interview met Variety voor het eerst toegegeven dat ze op vrouwen valt. “Ik hou zoveel van ze”, zei ze. “Ik hou van ze als mensen. Ik voel me tot hen aangetrokken als mensen. Ik voel me fysiek tot ze aangetrokken, maar ik ben ook geïntimideerd door hun schoonheid en aanwezigheid.”

Billie ging er verder niet op door, maar bevestigt nu dat deze onthulling inderdaad betekent dat ze queer is. “Ik wilde er geen groot ding van maken”, zei ze dit weekend tijdens het Variety’s Hitmakers Event in Los Angeles. “Maar was het dan niet duidelijk? Ik dacht dat mensen het wel wisten.”

De zangeres is blij dat het ‘hoge woord’ er nu uit is. “Het is leuk dat mensen het weten. Ik ben van de vrouwen”, zegt ze.

Ontdek meer