Win de nieuwste OPPO Reno8 smartphone!

Lola Obasuyi Van Acker-18 november 2022 om 14:00

De Reno smartphones van OPPO groeien in populariteit en deze zomer bracht Reno een nieuwe serie uit. Die heeft een snelle oplaadfunctie, dun en strak design én een camera die ultraheldere footage kan vastleggen, zowel overdag als ‘s nachts.

Klinkt dit als de perfecte smartphone voor jou? Goed nieuws, want TAGMAG mag samen met OPPO één OPPO Reno8 weggeven! Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen en wie weet maak jij straks je crazy selfies met de nieuwste Reno8.

Succes!

WIN: Duoticket voor Red Bull Study Club op 10/01 in Leuven!

Joyce Vander Auwera-21 december 2022 om 16:14- Foto:

Red Bull Content Pool

YES, de Red Bull Study Club is he-le-maal back in business. Vergeet je eigen bureau, kot, bibliotheek of andere saaie ruimte en kom 24/24 uur studeren in een nachtclub!

Van 10 tot 12 januari is het de beurt aan Barvista in Leuven. Daar kan jij, en een vriend(in), komen studeren aan de TAGMAG-tafel! Wil jij heel graag eens studeren in een superleuke omgeving, waar je je een breuk lacht in de lachclub én de dag kan afsluiten met een silent disco op de beats van dj 5NAPBACK?!

Schrijf je dan snel in via onderstaand formulier en wie weet studeer jij binnenkort samen met Jaël Ost, Kobe Peeters en Martijn Spaepen! Opgelet, je gaat studeren plots wel héél leuk vinden. 🤩

PS: De plaatsen zijn erg gegeerd en vliegen de deur uit. Wil je zeker zijn van je plaatsje? Dan kan je gratis inschrijven via deze link, ook voor de Red Bull Study Club in Brussel van 3 tot 5 januari.

Red Bull Content Pool

Red Bull Content Pool

Win een duoticket voor Project X!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2022 om 11:00

Het is weer bijna zover. Op vrijdag 23 december staan we terug met z'n allen te feesten tijdens Project X in Brielpoort, Deinze en de line-up ziet er opnieuw veelbelovend uit met onder andere; Jebroer, 5NAPBACK, Mark with a K & meer. Klinkt als het perfecte feestje, toch?

Heb jij nog geen tickets kunnen bemachtigen? No worries want wij mogen 10 duotickets weggeven. Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen. Veel succes en misschien tot dan!

Ontdek meer