De nieuwste OPPO Reno8 laadt volledig op in een halfuurtje tijd

Lola ObasuyiĀ VanĀ Acker-14 november 2022 om 13:30

Je kent het wel, je gaat onverwachts nog iets gaan drinken met vrienden maar je gsm heeft maar 7% batterij. Opladen duurt te lang en je powerbank is leeg. OPPO to the rescue! Het nieuwste model, de Reno8, laadt supersnel op. In ongeveer 30 minuten laad je de volledige smartphone op Ć©n bovendien behoudt de batterij twee keer langer zijn capaciteit, zodat je GSM langer meegaat.

Verder is het ook de perfecte GSM om je nachtelijke BeRealā€™s te nemen of gekke selfies te verzamelen tijdens een avondje uit. De camera van de Reno8 bevat een functie bij zowel de front- als backcamera die scherpe fotoā€™s en videoā€™s kunnen vastleggen bij weinig licht. Daarnaast kan je via de AI Slow-Motion functie magische filmpjes en vlogs creĆ«ren.

Last but not least, de smartphone is ultradun waardoor hij altijd zal passen in je broekzak of favoriete tasje. Door zā€™n ongelooflijk slanke design weegt hij weinig en zal je nooit een pijnlijke hand hebben bij dagelijks gebruik! En naast al deze handige features, ziet hij er ook gewoon heel cool uit. 😉

Benieuwd?! Check hier alle info over de nieuwe OPPO Reno8 series.

Zo speel je het 'verborgen' Instagram-spel

Chelsy Vanlerberghe-11 maart 2024 om 09:45

Precies wat we nodig hebben: een nieuwe manier om tijd te doden op social media. Instagram heeft stiekem een game in je DM's verstopt.

Wil je het zelf problemen? Simpel! Open een bericht, stuur een emoji naar keuze en druk erop. Bam, je wordt naar het gamescherm gestuurd.

Het doel van het spel is om te voorkomen dat de emoji van het scherm valt door met je vinger een platform te verschuiven waarop de emoji kan blijven stuiteren. Hoe langer je je emoji in de lucht houdt, hoe sneller hij stuitert en hoe moeilijker het wordt.

Het bestaat: een toetsenbord voor je iPhone

Karen Luiken-06 januari 2024 om 09:11

Telefoons zijn in de afgelopen steeds handiger geworden. Je kunt er tegenwoordig van alles mee: internetten, mailen, werken, gamen en noem het maar op. Maar er is Ć©Ć©n ding waar niet iedereen blij mee is. Het toetsenbord. In tegenstelling tot vroeger zijn gsmā€™s tegenwoordig niet meer uitgerust met een vast toetsenbord, maar met een touchscreen. Speciaal voor de mensen die daar niet aan kunnen wennen, is er nu iets nieuws bedacht.

We hebben het over Clicks, een fysiek toetsenbord voor je iPhone. Het ding zorgt niet alleen voor een snellere manier van typen, maar ook voor meer schermruimte en de mogelijkheid om snelkoppelingen te gebruiken. ā€œWe gebruiken elke dag toetsenborden op onze desktops, laptops en tablets, dus het is nogal vreemd dat we fysieke knoppen op de smartphone achterwege hebben gelatenā€, zegt Clicks-medeoprichter Michael Fisher. ā€œClicks brengt de precisie van een fysiek toetsenbord naar de iPhone, zodat mensen niet hoeven te wachten tot ze weer achter hun bureau zitten om op de bevredigende manier te communiceren waar alleen echte knoppen voor kunnen zorgen.ā€

De nieuwe feature gaat vanaf 1 februari in de verkoop voor een bedrag van 139 dollar.

Ontdek meer