Drake verliest twee miljoen met weddenschap

Karen Luiken-14 november 2022 om 07:22

Drake is in een avond 2 miljoen dollar (omgerekend ruim 1,9 miljoen euro) kwijtgeraakt. Volgens TMZ verloor hij het geld door verkeerd te wedden bij een MMA-gevecht.

Afgelopen zaterdag namen Israel Adesanya en Alex Pereira het tegen elkaar op tijdens een MMA-gevecht in New York. Drake had zijn geld ingezet op Adesanya en lange tijd leek het voor hem de goede kant op te gaan. Tot de vijfde ronde leek MMA-vechter de overhand te hebben, maar na een reeks flinke klappen van Pereira verloor Adesanya alsnog. En daarmee dus ook Drake. Hij was 2 miljoen dollar lichter.

Of de rapper wakker ligt van zijn verlies, is nog maar de vraag. Drake zet namelijk vaker torenhoge bedragen in bij weddenschappen. Onlangs won hij nog 1 miljoen dollar door wederom op Adesanya te gokken.

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer