'Wakanda Forever' staat op nummer 1 in de hele wereld!

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 18:26

Sinds vorige woensdag kan je in de Belgische bioscopen gaan kijken naar het langverwachte vervolg op 'Black Panther' uit 2018. En die sequel is een megasucces. Niet enkel in ons land, maar ook wereldwijd!

Marvel maakte nu via sociale media bekend dat 'Black Panther: Wakanda Forever' sinds afgelopen weekend (de film kwam pas vrijdag uit in de Verenigde Staten) wereldwijd op nummer één staat!

In de tweede film vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Check hieronder de speciale aankondiging van Marvel en ga 'm nu checken in de bioscoop!

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

‘Inside Out 2’ is meest succesvolle Pixar-film ooit

Karen Luiken-11 juli 2024 om 06:59

Het houdt niet op met de records die ‘Inside Out 2’ verbreekt. De animatiefilm heeft wereldwijd maar liefst 1,25 miljard dollar opgehaald en is daarmee officieel de meest succesvolle Pixar-film in de geschiedenis.

Het vorige Pixar-record stond op naam van ‘Incredibles 2’, een film uit 2018 die wereldwijd 1,24 miljard dollar in het laatje bracht.

Kijken we verder dan alleen naar de animatiefilms van Pixar, dan staat ‘Inside Out 2’ op de vierde plek van meest succesvolle animatiefilms ooit. ‘Frozen 2’ staat met een opbrengst van 1,45 miljard op de eerste plek, ‘The Super Mario Bros. Movie’ met 1,36 miljard op de tweede plek en ‘Frozen’ met 1,27 miljard op de derde plek.

Ontdek meer