Dit 'Big Brother'-koppel is uit elkaar

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 18:18

Big news uit de Vlaamse showbizz want een populair koppel uit ‘Big Brother’ is nu definitief uit elkaar. Dat werd zopas bevestigd via instagram.

Enkele weken geleden verwijderden Vera en Sercan alle foto’s van elkaar van hun sociale media. Natuurlijk ging de geruchtenmolen al snel aan de gang. De twee hielden de lippen stijf op mekaar, tot Sercan zopas een Q&A deed op zijn Stories. En daar werd het nieuw bevestigd: “Ja, ik ben uit elkaar. En nee, we komen niet meer samen.”

“Ik miste de kleine dingen binnen mijn relatie, en dat was onmogelijk op te lossen door de afstand tussen ons. Op het moment dat we eindelijk veel tijd samen konden spenderen, leek het alsof ik die persoon pas echt mocht leren kennen - en is me duidelijk geworden dat er helemaal geen match is.”

“Er is zeker iemand die haar kan bieden wat zij verlangt, maar dat zal ik nooit zijn. Net zoals zij ook niet de persoon zal zijn voor mij. We zijn veel te verschillend. Mindset is belangrijker dan looks.”

Check zijn volledige bericht hieronder:

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer