Dit 'Big Brother'-koppel is uit elkaar

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 18:18

Big news uit de Vlaamse showbizz want een populair koppel uit ‘Big Brother’ is nu definitief uit elkaar. Dat werd zopas bevestigd via instagram.

Enkele weken geleden verwijderden Vera en Sercan alle foto’s van elkaar van hun sociale media. Natuurlijk ging de geruchtenmolen al snel aan de gang. De twee hielden de lippen stijf op mekaar, tot Sercan zopas een Q&A deed op zijn Stories. En daar werd het nieuw bevestigd: “Ja, ik ben uit elkaar. En nee, we komen niet meer samen.”

“Ik miste de kleine dingen binnen mijn relatie, en dat was onmogelijk op te lossen door de afstand tussen ons. Op het moment dat we eindelijk veel tijd samen konden spenderen, leek het alsof ik die persoon pas echt mocht leren kennen - en is me duidelijk geworden dat er helemaal geen match is.”

“Er is zeker iemand die haar kan bieden wat zij verlangt, maar dat zal ik nooit zijn. Net zoals zij ook niet de persoon zal zijn voor mij. We zijn veel te verschillend. Mindset is belangrijker dan looks.”

Check zijn volledige bericht hieronder:

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer