Q-Beach House trekt naar het zonnige Curaçao

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 17:30

Normaal trekt de Vlaamse radiozender Qmusic iedere zomer naar het strand van Oostende voor het Q-Beach House, maar daar komt nu verandering in. Vincent Fierens heeft namelijk bekendgemaakt dat ze - nu het kouder wordt - naar het zonnige Curaçao trekken!

Vanaf maandag 14 tot en met vrijdag 18 november trekt de bekende Q-dj naar het paradijselijke Curaçao met het nieuwe Q-Beach House:

“Het wordt hier weer wat kouder en donkerder, dus bouwen we een Q-Beach House in Curaçao. Eén van de meest exotische plekken op onze aardbol, waar het altijd 30 graden is. Vincent Live presenteren met mijn voeten in het hagelwitte zand, een cocktail in mijn hand en een brandende zon op mijn hoofd? Zaaalig”, klinkt het op de radio.

“Uiteraard brengen we die zon ook tot bij onze luisteraars thuis. We gieten een exotische saus over onze uitzendingen en brengen alleen maar zomerse vibes op de radio. Adios herfstdip!”

Wie iedere dag ook luistert naar Vincent Live, maakt kans op een reis voor twee naar deze populaire vakantiebestemming.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer