Man (22) schiet zichzelf per ongeluk in penis

Karen Luiken-13 november 2022 om 08:46- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 22-jarige man heeft zichzelf per ongeluk in zijn penis geschoten in Novelda, een gemeente in de Spaanse provincie Alicante. Een pistool, dat hij in zijn broek verborg, ging af toen hij het wapen wilde verstoppen voor de politie.

Het incident vond een paar weken geleden al plaats. De man verstopte het pistool, waar hij geen vergunning voor had, in zijn broek toen hij politie zag. Niet veel later haalde hij per ongeluk de trekker over en werd zijn penis geraakt door een kogel.

De politie ontving een melding van het schot en ging naar de man op zoek. Die meldde zich echter pas een uur na de schietpartij in het ziekenhuis. Hij had veel pijn en bloedde hevig. Het is niet bekend hoe het nu met de man gaat (en of zijn geslachtsdeel nog helemaal werkend is).

Tiener overleden bij Russisch roulette

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:37- Foto:

Photo by Tom Def on Unsplash

Een 12-jarige jongen is in de Verenigde Staten overleden bij een spelletje Russisch roulette. Het dodelijke incident vond plaats in Mississippi.

Drie personen zijn na de dood van de tiener gearresteerd. Het gaat om twee minderjarigen die beschuldigd worden van moord, en een volwassene die verdacht wordt van medeplichtigheid aan moord.

Bij Russisch roulette wordt een revolver geladen met één patroon. De cilinder krijgt vervolgens een zetje waardoor niemand weet waar de kogel zich bevindt. Deelnemers van het spel zetten om de beurt de revolver tegen het hoofd en halen de trekker over.

Tieners vermoorden leraar wegens slechte cijfers

Karen Luiken-02 november 2022 om 16:35- Foto:

Photo by Matt Popovich on Unsplash

Twee tieners uit Iowa hebben vorig jaar hun leraar Spaans vermoord omdat ze een slecht cijfer hadden gekregen. Dat hebben officieren van justitie deze week bekendgemaakt in gerechtelijke documenten die voor het eerst een mogelijk motief onthullen, meldt CBS News.

De moord vond vorig jaar al plaats. Willard Miller en Jeremy Goodale zouden hun leraar Nohema Graber in het kleine stadje Fairfield hebben vermoord. Het lichaam van de docent werd op 3 november 2021 gevonden, verstopt onder een zeildoek. Ze was doodgeslagen.

Uit onderzoek is gebleken dat Willard die middag een ontmoeting met zijn leraar had om zijn slechte cijfer te bespreken. Getuigen zagen de docent later rijden met twee jongens. Dat bleken Willard en Jeremy te zijn.

Willard ontkende in eerste instantie alle betrokkenheid bij de verdwijning van de docent, maar verklaarde later dat hij er wel over wist, maar niet mee had gedaan. Volgens hem waren enkele gemaskerde kinderen de echte daders. Zij zouden hem gedwongen hebben het lichaam van de docent te verplaatsen.

Zowel Willard als de andere tiener wordt als een volwassene berecht. In Iowa staat een levenslange gevangenisstraf op een veroordeling voor moord met voorbedachte rade.

Ontdek meer