Nieuwe trailer 'Glass Onion: A Knives Out Mystery' online

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 08:28

Detective Benoit Blanc is helemaal terug met een gloednieuw moordmysterie in 'Glass Onion: A Knives Out Mystery', vanaf 23 december te streamen via Netflix.

'Glass Onion' is het officiële vervolg op 'Knives Out' uit 2019 en zal eind dit jaar te streamen zijn via Netflix.

Acteur Daniel Craig keert terug als detective Benoit Blanc die afreist naar een Grieks eiland, waar miljardair Miles Bron (Edward Norton) een reünie heeft georganiseerd. Als een van de gasten dood wordt aangetroffen, ontstaat er een nieuw mysterie waarbij iedereen verdacht is. De mogelijke moordenaars worden gespeeld door Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Kate Hudson, Madelyn Cline en Dave Bautista.

Check hieronder de trailer en stream 'm vanaf 23 december via Netflix:

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Nieuwe animatiefilm 'Scarygirl' wil je zien

Karen Luiken-13 september 2023 om 12:13

Wat kan het betekenen om deel uit te maken van een familie, in welke vorm dan ook? Die vraag staat centraal in de gloednieuwe animatiefilm ‘Scarygirl’, die dit najaar naar het witte doek komt.

Scarygirl’ vertelt het verhaal van het jonge meisje Arkie, die samen met haar vader Blister op een afgelegen schiereiland woont. Blister is een zeldzame reuzenoctopus met de magische gave om leven te herstellen. Wanneer hij wordt ontvoerd naar de mysterieuze ‘Lichtstad’, staat Arkie voor de uitdaging om haar angsten te overwinnen en haar vertrouwde omgeving voor de allereerste keer te verlaten. Blister wordt in gevangenschap gehouden door een gevaarlijke wetenschapper die zijn krachten wil misbruiken om zijn eigen perfecte wereld te scheppen. Met de onverwachte steun van twee bijzondere vrienden, zet Arkie alles op alles om haar vader te redden en neemt ze het op tegen de duistere krachten die haar planeet willen vernietigen. Zal Arkie erin slagen om haar vader te bevrijden en haar wereld te redden?

De film is vanaf 25 oktober te zien in de bioscoop.

Ontdek meer