Na Diede nu nog een vervangster tijdens de Sint-show

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 07:40

Vorige week kondigde Studio 100 aan dat K3’tje Hanne op doktersadvies niet meer op het podium mag staan. Daarom wordt ze nu vervangen door Diede tijdens de resterende shows in Nederland. Maar Studio 100 heeft nóg meer in petto…

Het bekende productiehuis van Gert Verhulst maakte namelijk bekend dat niet Diede, maar nóg iemand anders Hanne zal vervangen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ op 3 en 4 december.

“Bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis volgende maand krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn. Wie dan wel? Het wordt een grote verrassing tijdens ons optreden zelf”, klinkt het bij Julia en Marthe.

“We gaan tijdens ons optreden bij de Sint ook wel assistentie krijgen, want Hanne is hoogzwanger op dat moment. Maar van wie? Dat blijft nog geheim en gaan we pas onthullen tíjdens ons optreden zelf. De Grote Sinterklaasshow zal dus een hele grote verrassing worden”, klinkt het verder.

Zou er nog een andere ‘K2 zoekt K3’-kandidate Hanne’s plaatsje innemen? Of zal Hanne digitaal te zien zijn? Of wie weten halen ze er zelfs een oud-K3-lid bij!

Stay tuned!

Dit zijn de genomineerden voor de MIA's

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:54

De genomineerden van de Music Industry Awards, ook wel de MIA’s genoemd, zijn bekend. Stromae is de grootste favoriet met negen nominaties.

Voor deze editie van de MIA’s zijn in het totaal 29 verschillende groepen en artiesten genomineerd. Stromae heeft de meeste nominaties op zijn naam staan en maakt onder meer kans in de categorieën ‘Album’, ‘Pop’, ‘Solo man’ en ‘Hit van het jaar’.

Andere grote kanshebbers zijn Charlotte Adigéry en Bolis Pupul met acht nominaties, Angèle met zeven nominaties, Pommelien Thijs met vijf nominaties en CAMILLE, Metejoor en Oscar and the Wolf met ieder vier nominaties.

Het publiek kan vanaf vandaag tot en met zondag 11 december stemmen via de website van de MIA’s. Op donderdag 26 januari wordt duidelijk wie er met een prijs vandoor gaan; dan worden de MIA’s uitgereikt in Paleis 12 en live op Eén.

Hailey Bieber heeft cyste op haar eierstokken

Karen Luiken-30 november 2022 om 07:33

Wie dacht de laatste tijd een klein zwangerschapsbuikje bij Hailey Bieber te hebben gezien, heeft het goed mis. De zangeres laat via Instagram weten dat er een cyste op haar eierstokken zit. “Zo groot als een appel.”

Hailey zegt dat ze de laatste tijd inderdaad een opgezwollen buik heeft. Maar nee, dat komt niet omdat ze in verwachting is van haar eerste kindje. “Ik heb een cyste op mijn eierstokken die zo groot is als een appel”, aldus het model. “Ik heb het vaker gehad en het is nooit leuk. Het doet pijn en zorgt ervoor dat ik me misselijk en opgeblazen voel. Ik heb krampen en ben emotioneel.”

De vrouw van Justin verzekert haar fans dat er geen mini Bieber-komt. “Het is geen baby”, schrijft ze. “Ik weet zeker dat veel van jullie dit ook ooit mee hebben gemaakt. Het komt goed.”

Ontdek meer