Na Diede nu nog een vervangster tijdens de Sint-show

Dieter Blarinckx-13 november 2022 om 07:40

Vorige week kondigde Studio 100 aan dat K3’tje Hanne op doktersadvies niet meer op het podium mag staan. Daarom wordt ze nu vervangen door Diede tijdens de resterende shows in Nederland. Maar Studio 100 heeft nóg meer in petto…

Het bekende productiehuis van Gert Verhulst maakte namelijk bekend dat niet Diede, maar nóg iemand anders Hanne zal vervangen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ op 3 en 4 december.

“Bij De Grote Sinterklaasshow in het Sportpaleis volgende maand krijgen we assistentie, maar het zal niét Diede zijn. Wie dan wel? Het wordt een grote verrassing tijdens ons optreden zelf”, klinkt het bij Julia en Marthe.

“We gaan tijdens ons optreden bij de Sint ook wel assistentie krijgen, want Hanne is hoogzwanger op dat moment. Maar van wie? Dat blijft nog geheim en gaan we pas onthullen tíjdens ons optreden zelf. De Grote Sinterklaasshow zal dus een hele grote verrassing worden”, klinkt het verder.

Zou er nog een andere ‘K2 zoekt K3’-kandidate Hanne’s plaatsje innemen? Of zal Hanne digitaal te zien zijn? Of wie weten halen ze er zelfs een oud-K3-lid bij!

Stay tuned!

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer