Vier Kerst vanaf nu in Disneyland Paris

Dieter Blarinckx-12 november 2022 om 10:06- Foto:

Disneyland Paris

Nu Halloween al enkele dagen achter ons ligt en het buiten donkerder en kouder wordt, zijn veel mensen al in de Christmas mood. En ook Disneyland Paris staat vanaf vandaag helemaal in het teken van Kerst.

Van 12 november tot en met 8 januari zijn de twee Franse themaparken ondergedompeld in een winters kerstthema.

“Beleef samen met vrienden of familie de vrolijke magie van Disney Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Stap binnen in een schitterend wonderland vol kerstsfeer, ontdek een betoverend wonderland met fonkelende straten, een gigantische kerstboom en natuurlijk... sneeuw!”, klinkt het bij het populaire Franse park.

Wie zich dus volledig wil onderdompelen in de kerst vibes, overweegt misschien best eens een bezoekje aan Disneyland!

Meer info kan je hier vinden.

Harry Styles zoenend gespot met dít topmodel

Karen Luiken-26 maart 2023 om 11:51- Foto:

Reuters

Olivia Wilde who? Harry Styles lijkt zijn verleden én ex achter zich te hebben gelaten. De zanger is zoenend gespot met een andere vrouw. Enne, dat is geen onbekende!

Harry werd in Tokyo zoenend op de gevoelige plaat vastgelegd met niemand minder dan Emily Ratajkowski. De twee deelden een aantal hartstochtelijke kusjes op straat en leken zich niks aan te trekken van de mensen om zich heen.

Over Harry, die momenteel in Japan is voor zijn tour, werd vorige maand al gespeculeerd dat hij een nieuwe vlam zou hebben. Om wie het ging was toen nog niet bekend. “Harry gaat met iemand om”, zei een bron tegen The Mirror. “Hij doet er alls aan om haar identiteit stil te houden na het circus rond zijn relatie met Olivia. Maar zijn naaste kringen weten allemaal van de romance. Het lijkt goed te gaan, ook al is het nog pril.”

Keert Meredith Grey toch terug in 'Grey's Anatomy'?

Karen Luiken-26 maart 2023 om 10:00

Hoewel Ellen Pompeo in november nog bekendmaakte te stoppen met ‘Grey’s Anatomy’, lijkt het er nu op dat de actrice tóch een comeback maakt als Meredith Grey. Dat meldt Deadline.

Meredith kreeg een grote afscheidsaflevering halverwege het negentiende seizoen en zal opnieuw haar opwachting maken in de finale-aflevering. Die wordt in de Verenigde Staten op 18 mei uitgezonden.

Maar daar blijft het dus niet bij, zo blijkt nu. In een recent interview liet Ellen al doorschemeren dat ze misschien nog niet klaar is met het spelen van Meredith Grey. Bovendien krijgt het twintigste seizoen een nieuwe showrunner en daardoor overweegt de actrice nu om haar rol weer op te pakken. Keiharde bevestigingen zijn er echter nog niet.

We'll keep you posted...

Ontdek meer