Vier Kerst vanaf nu in Disneyland Paris

Dieter Blarinckx-12 november 2022 om 10:06- Foto:

Disneyland Paris

Nu Halloween al enkele dagen achter ons ligt en het buiten donkerder en kouder wordt, zijn veel mensen al in de Christmas mood. En ook Disneyland Paris staat vanaf vandaag helemaal in het teken van Kerst.

Van 12 november tot en met 8 januari zijn de twee Franse themaparken ondergedompeld in een winters kerstthema.

“Beleef samen met vrienden of familie de vrolijke magie van Disney Betoverende Kerst in Disneyland Paris. Stap binnen in een schitterend wonderland vol kerstsfeer, ontdek een betoverend wonderland met fonkelende straten, een gigantische kerstboom en natuurlijk... sneeuw!”, klinkt het bij het populaire Franse park.

Wie zich dus volledig wil onderdompelen in de kerst vibes, overweegt misschien best eens een bezoekje aan Disneyland!

Meer info kan je hier vinden.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

De NMBS staakt volgende week drie dagen

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:34

Neem jij de trein naar school of het werk? Dan moet je volgende week goed opletten, want de NMBS zal namelijk drie dagen gaan staken!

De nieuwe staking van de NMBS zal heel wat hinder veroorzaken. Vanaf maandagavond 28 november om 22 u tot en met donderdag 1 december staakt een groot deel van de NMBS. Hierdoor zullen veel treinen ook niet meer rijden.

De werknemers willen meer geld en meer personeel om zo de werking van de NMBS te verbeteren. Er zijn de laatste weken en maanden al veel onderhandelingen geweest, maar die draaiden nog niet op veel uit.

Check zeker de dag voor je vertrekt de website van NMBS of de app op je smartphone!

Ontdek meer