Bevestigd: geen nieuwe 'Fantastic Beasts'-films meer op komst

Dieter Blarinckx-12 november 2022 om 08:29

De toekomst van de 'Fantastic Beasts'-franchise is héél onzeker. En als we Warner mogen geloven komen er zelfs helemaal géén films meer van de 'Harry Potter'-spin-off.

De acht 'Harry Potter'-films waren een fenomenaal succes, maar kwamen aan hun einde in 2011. Gezien dat immense succes, kwam producer Warner Bros. in 2016 met de vijfdelige spin-off 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Maar die films waren helemaal niet zo succesvol als gehoopt...

Door een interview met het Amerikaanse Variety wordt nu duidelijk dat er bij Warner Bros. officieel geen plannen meer zijn voor volgende films: "Er zijn momenteel geen actieve discussies met Rowling over de ontwikkeling van een nieuwe 'Harry Potter'-film," meldt Variety.

"Er is momenteel ook niets in 'the Wizarding World' in actieve ontwikkeling bij Warner Bros., inclusief zowel de 'Harry Potter'-franchise als 'Fantastic Beasts' IP," wordt er toegevoegd.

Dat wil dus zeggen dat fans nooit de epische battle tussen Dumbledore en Grindelwald zullen zien. Althans, toch niet in de 'Fantastic Beasts'-films...

Nieuwe Madonna-film geschrapt door wereldtournee

Dieter Blarinckx-25 januari 2023 om 14:14

Het is al een tijdje geweten dat er een film in de maak is over de internationale superster Madonna. Vorige week maakte Madonna zelf bekend dat ze opnieuw op tournee zal gaan en dat heeft een negatief effect op de productie van de film. Méér zelfs: het hele project werd geschrapt.

Het is het Britse magazine The Guardian dat meldt dat het project van Universal Pictures volledig van de baan is. De reden? Madonna’s eigen aankondiging van de nieuwe wereldwijde tournee.

De productie van de film was al volop bezig, met zelfs al actrice Julia Garner in de rol als de wereldster.

Madonna heeft intussen al gereageerd op het nieuws en zegt dat ze sowieso ooit nog van plan is om een film van haar eigen leven te maken.

Zien: nieuwe trailer 'Dungeons & Dragons' gedropt

Dieter Blarinckx-24 januari 2023 om 17:16

Filmfans, deze is voor jullie! Er is namelijk een gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende fantasyfilm 'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves'.

Een knappe dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische overval om een verloren relikwie terug te vinden. Maar het gaat goed fout wanneer ze de toorn van enkele wraakzuchtige mensen over zich heen krijgen.

'Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves' brengt de rijke wereld van de legendarische role-playing game naar het witte doek in een hilarisch avontuur boordevol actie.

Check de trailer hieronder en ga 'm vanaf 29 maart zien in een bioscoop bij jou in de buurt.

Ontdek meer