Zien: trailer 'John Wick: Chapter 4' gedropt!

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:43

Goed nieuws voor de fans van de actiefilmfranchise 'John Wick', want eerder deze week werd de volledige nieuwe trailer gedropt van het nieuwe hoofdstuk, 'John Wick: Chapter 4'.

Het verhaal van dit nieuwe hoofdstuk gaat verder waar het vorige hoofdstuk, 'Parabellum', ophield. Wick is verraden door Winston (McShane) en besluit samen te werken met de Bowery King (Fishburne) om wraak te nemen tegen de gehele High Table.

Keanu Reeves is natuurlijk terug van de partij als de getormenteerde huurmoordenaar, maar naast hem zien we ook o.a. Laurence Fishburne, Ian McShane en Lance Reddick. Daarnaast kan de film rekenen op heel wat nieuw talent met o.a. Scott Adkins, Clancy Brown en Bill Skarsgård.

'John Wick: Chapter 4' zal vanaf maart 2023 te zien zijn in de Belgische bioscopen.

Nieuwe 'Spider-Man' vanaf woensdag in de bioscoop

Dieter Blarinckx-29 mei 2023 om 08:15

Leuk nieuws voor de fans van de 'Spider-Man'-franchise, want vanaf woensdag speelt het langverwachte vervolg op 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' in de bioscoop!

"Na te zijn herenigd met Gwen Stacy, wordt Brooklyn's vriendelijke Spider-Man gekatapulteerd door het Multiversum, waar hij een team Spider-Heroes ontmoet die het bestaan ervan moeten beschermen. Maar wanneer de helden het oneens zijn over de aanpak van een nieuwe bedreiging, komt Miles tegenover hen te staan en moet hij opnieuw definiëren wat het betekent een held te zijn om de mensen te redden van wie hij het meest houdt", klinkt het in de officiële synopsis van de film.

'Across the Spider-Verse' is het directe vervolg op de animatiehit 'Spider-Man: Into the Spider-Verse' uit 2018 en neemt ons - net zoals in het live-action MCU (Marvel Cinematic Universe)- mee op een gloednieuw avontuur in het Multiversum.

Check hieronder de trailer en ontdek 'Spider-Man: Across the Spider-Verse' vanaf woensdag in de Belgische bioscopen!

TikTok in de ban van 'The Little Mermaid'-soundtrack

Dieter Blarinckx-27 mei 2023 om 07:31

Sinds deze week kan je in de bioscoop gaan genieten van Disney's nieuwste live-action film 'The Little Mermaid'. Niet enkel in de bioscoop is de film een succes, ook op sociale media is de film overal! Op TikTok is zelfs de soundtrack serieus viraal aan het gaan.

Dat sociale media zoals TikTok en Instagram een film kunnen hypen, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook met Disney's 'The Little Mermaid' is dat nu blijkbaar het geval. Nog voordat de film effectief in de zalen speelde, ging het nummer 'Vanessa's Trick' al viraal op sociale media.

In 'Vanessa's Trick' horen we Vanessa, het menselijke alter-ego van zeeheks Ursula, zingen met de stem van Ariel. En het is vooral het zwoele en venijnige karakter van die stem die TikTok helemaal wist in te pakken. Er is zelfs een video opgedoken waarin we hoofdrolspeelster Halle Bailey het nu al iconische nummer zien inzingen!

Check hieronder enkele coole TikToks en ontdek Disney's 'The Little Mermaid' nu in een bioscoop bij jou in de buurt!

Ontdek meer