Eerste 'Game of Thrones'-conventie aangekondigd!

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:33

Winter is coming...en dus ook de eerste officiële 'Game of Thrones'-conventie, met speciale gasten uit zowel 'Game of Thrones' als 'House of the Dragon', panels, signeersessies en nog veel meer!

Gisteren maakten de kanalen van de twee populaire HBO-series bekend dat het Los Angeles Convention Center tussen 9 en 11 december zal omgetoverd worden tot Westeros voor de eerste officiële 'Game of Thrones'-conventie!

Fans van zowel 'Game of Thrones' als 'House of the Dragon' krijgen er de kans om de verschillende leden van de cast van dichtbij te ontmoeten, handtekeningen te scoren en zelfs op de foto te gaan met hun favoriete acteurs/actrices. Sterren zoals Alfie Allen, Kit Harington, Kristofer Hivju, Kristian Nairn, Daniel Portman, Gemma Whelan, Isaac Hempstead Wright, Paddy Considine, Steve Toussaint en Matthew Needham hebben reeds bevestigd.

Interesse? Hier kan je meer info vinden!

Commotie in 'Big Brother' door nieuwe challenge

Karen Luiken-26 januari 2023 om 16:54

Een nieuwe dag betekent deze week in ‘Big Brother’ ook automatisch een nieuwe challenge. Deze keer nemen alle bewoners het tegen elkaar op en strijden ze voor de Power of Nomination. Het winnende team zal leden uit het verliezende team nomineren. En je kunt wel raden dat daar commotie van komt... Sneak preview!

Snowjob (2/3): Omgaan met zatte festivalgangers!

Simon Smetryns-26 januari 2023 om 15:58

In Snowjob gaan we op zoek naar de beste jobstudenten die deze winter voor ons mogen werken tijdens Belgian Week in Val Thorens. Wie wint en mag volgende week met ons mee?

Ben je zelf nog op zoek naar een fijne studentenjob? Check Deltaworx.eu.

Ontdek meer