Zien: Disney deelt exclusieve clip van 'Disenchanted'

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:27

Vanaf 18 november kan je via Disney+ kijken naar de langverwachte sequel op 'Enchanted' uit 2007, 'Disenchanted', en daar dropte Disney gisteren een eerste exclusieve clip van!

Het is 15 jaar geleden dat Giselle (Amy Adams) en Robert (Patrick Dempsey) trouwden, maar Giselle is gedesillusioneerd geraakt door het leven in de stad, dus verhuizen ze hun groeiende gezin naar de slaperige buitenwijk van Monroeville, op zoek naar een meer sprookjesachtig leven. Helaas is het niet de snelle oplossing waar ze op had gehoopt...

Check hieronder de exclusieve clip die Disney gisteren dropte en stream 'm vanaf 18 november via Disney+.

Trailer van nieuwe romcom 'We Live In Time' verschenen

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:50

De trailer voor de romantische komedie ‘We Live In Time’, die deze herfst op het witte doek verschijnt, is vrijgegeven. In de film spelen Florence Pugh en Andrew Garfield de hoofdrollen.

Het volgt Almut, een opkomende chef-kok, en Tobias, een recent gescheiden man, gedurende meerdere decennia terwijl ze verliefd worden na een verrassende ontmoeting.

De officiële omschrijving luidt als volgt: ‘Almut en Tobias worden samengebracht in een verrassende ontmoeting die hun leven verandert. Door momentopnames van hun leven samen – verliefd worden, een huis bouwen, een gezin stichten – wordt een moeilijke waarheid onthuld die de grondvesten doet schudden. Terwijl ze een pad bewandelen dat wordt uitgedaagd door de grenzen van de tijd, leren ze elk moment te koesteren van de onconventionele route die hun liefdesverhaal heeft afgelegd.’

'We Live In Time' gaat in oktober in première.

Zesde seizoen 'Too Hot To Handle' heeft een trailer

Karen Luiken-11 juli 2024 om 08:35

Na vijf seizoenen van ‘Too Hot To Handle’ krijgen we nog geen genoeg van de datingshow. En da’s maar goed ook, want volgende week verschijnt alweer het zesde seizoen. Wat je daarvan mag verwachten? Een officiële trailer geeft een tipje van de sluier!

Voor het eerst in de geschiedenis van ‘Too Hot To Handle’ weten de deelnemers van het programma niet precies waar ze zich voor hebben aangemeld. LANA komt met een aantal twists en zorgt niet alleen voor een nieuwe prijs, maar ook voor nieuwe wendingen, een nieuwe sidekick die voor problemen zal zorgen én een aantal bekende gezichten.

Het zesde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ is vanaf 19 juli te zien op Netflix.

Ontdek meer