Tom Holland tekent megadeal bij Marvel

Dieter Blarinckx-11 november 2022 om 09:08

Hoewel de laatste ‘Spider-Man’-film ‘No Way Home’ het einde leek te zijn voor Tom Holland als de rondslingerende Peter Parker, lijkt het er nu op dat we tóch nog meer van hem zullen zien in het Marvel Cinematic Universe!

Als we de laatste geruchten uit Hollywood mogen geloven zou de Britse acteur een megadeal getekend hebben bij Marvel. Die deal omvat maar liefst zes nieuwe projecten. Zo zou zijn nieuwe contract starten met de nieuwe ‘Spider-Man’-film, het begin van een gloednieuwe trilogie. Daarnaast zou hij ook in drie andere films of series moeten verschijnen. Of dit ook allemaal zal plaatsvinden in het Marvel Cinematic Universe, is nog niet bevestigd door Marvel.

Meer info volgt ongetwijfeld snel!

Mattel komt met speciale collectie voor 'Barbie'-film

Karen Luiken-02 juni 2023 om 06:34

Om te vieren dat over een paar weken de ‘Barbie’-film in première gaat, komt Mattel nu met iets leuks. Het merk lanceert een speciale Barbie-collectie die in het teken staat van de film.

De lijn bestaat uit barbiepoppen die kledingstukken dragen uit ‘Barbie The Movie’, de film die vanaf 19 juni op het grote doek draait. Margot Robbie en Ryan Gosling spelen daarin de hoofdrol. Verder kunnen fans ook het huis en de auto’s uit de film in speelgoedversie kopen.

Naast de barbiepoppen geeft Mattel ook een speciale versie van ander speelgoed uit, zoals een UNO-kaartspel en spullen van Fisher-Price en Hot Wheels.

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Ontdek meer