Kerstfilm met Lindsay Lohan nu te zien op Netflix

Karen Luiken-10 november 2022 om 14:38

Kun jij niet wachten tot de feestdagen aanbreken? We feel ya. En Netflix trouwens ook. De streamingsdienst lanceert ieder jaar allerlei verschillende kerstfilms en heeft ook dit jaar weer een prachtig aanbod klaarstaan. Vandaag is een van de eerste pareltjes verschenen: ‘Falling for Christmas’.

De film gaat over een pas verloofde, verwende hotelerfgename die een ski-ongeluk krijgt, met als gevolg: compleet geheugenverlies. De eigenaar van een lodge neemt in de dagen voor kerst de zorg voor haar op zich.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lindsay Lohan en ‘Glee’-ster Chord Overstreet. Bekijk hier de trailer:

Justin Timberlake komt deze zomer naar Antwerpen

Karen Luiken-23 februari 2024 om 07:30

Justin Timberlake komt naar ons land! De zanger geeft op zaterdag 3 augustus een concert in het Sportpaleis in Antwerpen.

Een maand geleden kondigde Justin zijn wereldtour The Forget Tomorrow World Tour aan, waar de show in Antwerpen een onderdeel van is.

De tour start op 29 april in Vancouver en gaat langs allerlei delen van de wereld. In de zomer trekt Justin door Europa. Naast een show in Antwerpen geeft hij ook concerten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Denemarken, Polen en Groot-Brittannië.

Kaartjes voor de show gaan op vrijdag 1 maart in de verkoop.

Langverwachte reeks 'Avatar: The Last Airbender' vanaf nu te zien

Karen Luiken-22 februari 2024 om 13:04

De kalender geeft vandaag de datum van 22 februari aan en dat betekent voor Netflix-abonnees maar één ding: de langverwachte live action-versie van de tekenfilm ‘Avatar: The Last Airbender’ is eindelijk te zien!

De reeks gaat over de jongen Avatar Aang, een jonge Air Nomad, die de vier elementaire krachten Water, Aarde, Vuur en Lucht moet leren beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

De hoofdrollen worden gespeeld door Gordon Cormier als Aang, Kiawentiio Tarbell als Katara, Ian Ousley als Sokka en Dallas Liu als prins Zuko.

De serie bestaat uit acht afleveringen die elk zestig minuten kijkplezier bevatten.

Ontdek meer