Niet Demi Lovato maar deze zangeres zou eigenlijk in 'Camp Rock' spelen

Karen Luiken-10 november 2022 om 07:34

Je kunt je ‘Camp Rock’ bijna niet voorstellen zonder Demi Lovato, die het personage Mitchie Torres speelde in de film. Toch had het niet veel gescheeld of een andere beroemdheid zou verantwoordelijk zijn geweest voor die rol.

De vader van Selena Gomez beweert dat eigenlijk niet Demi, maar zijn dochter Selena oorspronkelijk de rol van Mitchie Torres kreeg aangeboden. “Ik heb dit verhaal nooit verteld, maar ze hebben Selena het aanbod van ‘Camp Rock’ gedaan”, vertelt Selena’s vader David DeLuise in de podcast ‘Wildchat Sports’. “Ze wist dat als ze zou weigeren, Demi de rol zou krijgen.”

En dat is dan ook precies wat Selena deed. “Ze gaf de rol door, wat erg lief was”, vervolgt de vader. “Ze waren vrienden. Ze deden samen de 'Barney'-show.”

Niall Horan hint op nieuw album

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:57

Het lijkt er sterk op dat Niall Horan binnenkort met nieuwe muziek komt. De voormalige One Direction-zanger heeft op het wereldwijde web verschillende hints gedeeld en fans denken nu dat een derde album daar de oorzaak van is.

Een van de hints is op TikTok te vinden. Daar zijn twee verschillende fragmenten te horen van een liedje dat zijn nieuwe single lijkt te zijn. ‘God only knows where this could go’, zo klinkt de songtekst. ‘And even if our love starts to grow out of control. And you and me go up in flame. Heaven won’t be the same.’

De tweede hint is de gloednieuwe website www.heavenwontbethesame.com, waar een afbeelding van een flikkerende kaars op te zien is. Wie naar de broncode van de website kijkt, ziet daar de tekst ‘blijf elke dag checken’ staan. Oftewel: er zit een nieuwtje aan te komen.

Als er inderdaad een derde album gelanceerd wordt, dan volgt dat Niall’s tweede album ‘Heartbreak Weather’ uit 2020 op.

Tweede seizoen 'Last Of Us' komt zeer waarschijnlijk

Karen Luiken-26 januari 2023 om 07:47

Het eerste seizoen van ‘The Last Of Us’ is nog in volle gang, maar er toch wordt er nu al gepraat over een vervolg. Hoofdrolspeelster Bella Ramsey zegt in een gesprek met BBC dat er ‘zeer waarschijnlijk’ een tweede seizoen komt.

De 19-jarige Bella, die Ellie speelt in de serie, zegt er het volgende over: “Als mensen blijven kijken, denk ik dat een tweede seizoen zeer waarschijnlijk is. Het is aan de mensen van HBO. Er is nog niks bevestigd, dus we zullen moeten afwachten.”

‘The Last Of Us’ is gebaseerd op een videogame en volgt de reis van een man en een tienermeisje terwijl ze door de Verenigde Staten reizen tijdens een zombie-apocalyps. De twee vormen een onwaarschijnlijke band die uiteindelijk sterker wordt dan al het kwaad.

Ontdek meer