Negentiende seizoen 'Grey's Anatomy' vanaf nu te zien op Disney+

Karen Luiken-10 november 2022 om 07:29

Eindelijk. Eindelijk kunnen we weer genieten van nieuwe afleveringen van ‘Grey’s Anatomy’. Disney+ heeft deze week het startsein gegeven voor het uitzenden van afleveringen van het negentiende seizoen!

In het nieuwe seizoen zien we hoe vijf nieuwe stagiaires zes maanden na de finale van het achttiende seizoen zich bij het personeel van het Gray Sloan Memorial Hospital voegen. De rollen worden gespeeld door Harry Shym Jr., Adelaide Kane, Alexis Floyd, Niko Terho en Midori Francis.

Vooralsnog kunnen we alleen de eerste aflevering bekijken. Voor de rest zal je even geduld moeten hebben. Disney+ dropt namelijk niet alles in een keer, maar wacht telkens een weekje met het uitzenden van een nieuwe aflevering.

'Big Brother'-ster Nawel maakt comeback op tv

Karen Luiken-29 november 2022 om 05:20

Nawel uit ‘Big Brother’ maakt binnenkort een comeback op de beeldbuis. De realityster doet mee aan ‘Million Dollar Island’, zo maakt Juice Channel bekend.

‘Million Dollar Island’ heeft in Nederland al een seizoen gehad, maar komt nu ook naar de Belgische televisie. Voor het programma worden honderd kandidaten naar een onbewoond eiland in de Filipijnen gestuurd. Ze hebben allemaal één doel: zo lang mogelijk overleven.

Elke deelnemer krijgt een polsbandje dat 10.000 waard is. Wie het programma moet verlaten, zal zijn polsbandje door moeten geven aan een ander. De drie personen die op de laatste dag nog steeds op het eiland zijn, mogen proberen de waarde van hun totaal aantal polsbandjes te cashen. De maximale prijzenpot bedraagt 1 miljoen euro.

Het is nog niet bekend wanneer ‘Million Dollar Island’ op televisie te zien zal zijn.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Ontdek meer