Netflix deelt nieuwe beelden van stopmotionfilm 'Pinocchio'

Karen Luiken-10 november 2022 om 07:25

Netflix lanceert op 9 december een stop-motionversie van ‘Pinocchio’. Benieuwd wat je daarvan mag verwachten? De streamingsdienst heeft een gloednieuwe trailer uitgebracht.

In ‘Pinocchio’ wordt de rouwende houtsnijder Gepetto gevolgd. Hij heeft een gebroken hart, maar doet er alles aan om dat te helen. Iets wat een stuk gemakkelijker lijkt te worden als hij van een houten marionet een nieuwe beste vriend weet te maken. De pop, een tikkeltje ondeugend en ongehoorzaam, gaat samen met Gepetto op zoek naar avontuur.

Voor de film leenden verschillende grote sterren hun stem uit. ‘Stranger Things’-acteur Finn Wolfhard is er daar één van, net als Cate Blanchett, Ron Perlman, Ewan McGregor, Gregory Mann en David Bradley. De film komt van de hand van de met een Oscar bekroonde filmmaker Guillermo del Toro en de bekroonde stop-motionlegende Mark Gustafson.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer