Vijfde seizoen 'The Crown' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-09 november 2022 om 13:38

Het wachten is eindelijk voorbij. Vanaf vandaag staan de gloednieuwe afleveringen van 'The Crown' op Netflix. En het zijn de donkerste afleveringen tot nu toe...

Het nieuwe seizoen van 'The Crown' schetst de jaren '90 als een inktzwart decennium voor de Queen en haar entourage. En dat zien we ook duidelijk in de tien nieuwe afleveringen van het vijfde seizoen.

Wat centraal staat in dit nieuwe seizoen is natuurlijk de relatie tussen Charles en Diana en de hele backlash die daarop volgt.

Stream 'The Crown' nu op Netflix en check hieronder nog eens de trailer:

Zien: voorproefje op nieuw seizoen 'Chateau Meiland'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 17:35

Trek die fles wijn maar vast open en ga er even goed voor zitten. De Meilandjes zijn terug van weggeweest! In een nieuw seizoen van ‘Chateau Meiland’ gaan Martien, Erica, Maxime en Montana weer flink verbouwen en staat de boel binnen no time op stelten. Zaterdag verschijnt de eerste aflevering op Play4. Dít is wat je daarvan kunt verwachten:

Disney+ onthult nieuwe beelden van derde seizoen 'The Mandalorian'

Karen Luiken-02 februari 2023 om 07:54

Met nog een maand te gaan voor het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ gelanceerd wordt, heeft Disney+ een gloednieuwe poster en featurette onthuld. Het vervolg van de live-actionserie is vanaf 1 maart te zien.

In het derde seizoen gaan de reizen van de Mandalorian door het ‘Star Wars’-sterrenstelsel verder. Terwijl Din Djarin zich heeft herenigd met Grogu, worstelt de Nieuwe Republiek om het sterrenstelsel weg te leiden van zijn donkere geschiedenis. De Mandalorian zal paden kruisen met oude bondgenoten en nieuwe vijanden maken, terwijl hij en Grogu hun reis samen voortzetten.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Pedro Pascal, Katee Sackhoff, Carl Weathers, Amy Sedaris, Emily Swallow en Giancarlo Esposito.

Ontdek meer